lørdag 26. november 2011

Lang høst

Det har vært en lang høst i år, og jeg håper egentlig den blir noen uker lenger også. Berit tok ikke så hardt i her, så det eneste som skjedde i hagen var en benk som veltet. Det går bra. Var ute og berget litt forskjellig før hun kom, og det er like greit for det kommer vel flere vintre.

Jeg fikk ikke klippet plenen skikkelig i høst. Plutselig var den for lang og det var for vått - tørket aldri nok til at jeg kunne klippe den. Vel, det blir verst til våren. Det går nok det også.

Som vanlig masse planter i potter på vent. Det går vel bra med noe av det... ;) Vi får se, håper nå det. Må jo plante til i skråen når det blir vår. :) Så får det vokse seg til i løpet av sommeren.

mandag 14. november 2011

Jeg har fått meg katt?

Det kan virke som om jeg har fått meg katt. Denne katten er ofte i min hage, nemlig. Den dreper fugler i hagen min - sikkert mus også. Den mjauer når den ser meg, og oppfører seg som om den hører hjemme her. Sitter ved trappa og mjauer når jeg kommer hjem fra jobb - og tror den skal være med meg inn. Den rett og slett later som den bor her, og har nok en plan om at før eller siden sprekker jeg og glemmer meg av, og går på trikset - slipper den inn.

Men nei, den bor ikke her. Det er ikke min katt, det er naboens. (Han med kule sauer og fjøs, den er egentlig anskaffet for å ta seg av musene der borte.) Jeg mater den IKKE. Han kan bare gi opp, først som sist. Det har han bare ikke skjønt ennå.

Sikkert fin, men jeg er allergisk.