søndag 19. oktober 2008

Full action-dag, men ingen drivhusgraving

Delvis som ventet så ble det ikke noe av gravingen til drivhus, fikk aldri kontakt med han som skulle gjøre det. Men jeg skulle jo uansett ikke grave, og har fått gjort mye av det jeg hadde planlagt. Jeg har nemlig fått vasket masse potter! Det er første gang jeg har gjort seriøst, egentlig. Vasket massevis, de aller fleste av sånn "hard" plast. De der små har jeg ikke giddet, for det første fordi de er så fryktelig mange, for det andre er de billigere å kjøpe fiks ferdig, og for det tredje synes jeg de er så spinkle at jeg regner med de går i tusen knas hvis jeg skal vaske dem. Så de unngikk vaskebaljen de, stakkar. Har også vasket brettene, utenom de store undervanningsbrettene. Skal ta de også for meg, og så vaske mattene i vaskemaskinen har jeg tenkt. For jeg hadde nemlig lus på planterommet i år og det var noe helsikes greier. Rudbeckiaene mine ble det rett og slett aldri noe av, de ble helt oppspist av lus. Så nå vil jeg desinfisere det meste hvis det går.

I dag fikk jeg tatt bilder. Riktignok begynte jeg uten kort i kameraet i dag også, men husket gårdagens fadese og sjekket før jeg hadde tatt noen fancy bilder. ;) Så i dag ble det faktisk litt fine bilder - dog ikke med rim, for det har vært en mild natt tydeligvis.

Jeg glemte muligens i går å nevne, at det var en gyngestol på auksjonen. En koselig gyngestol som hadde passet fint i drivhuset... Ikke var det noe fislegynging på den heller, man kunne lage seg god fart. (Muligens litt risikabelt i et drivhus, men...) Minstepris var 300 kr. Men jeg tenkte som så at den kom sikkert til å gå mye dyrere, så da jeg hadde fått tak i den glassvinballongflasken så dro vi hjem, vi. I dag har jeg fått rapport om at stolen ikke var gått... Jeg ville altså fått den for 300 kroner om jeg hadde vært der. Eller om jeg hadde fått vite det litt før og kjørte tilbake eller fikk noen til å kjøpe den i dag... Skitt. Jaja, får håpe det dukker opp flere stoler. ;) (Det er jo faktisk mulig at den er der til våren også, de pleier å lagre det som ikke går ut på første forsøk.)

Ja, det er artig å planlegge drivhus og handle inn ting jeg skal ha der. Ikke at jeg har handlet mye til nå, men jeg tankeshopper mye, hi hi. Surfer og kikker og planlegger og vurderer. Dette blir en artig vinter sånn sett. :) Det negative er at gubben har konkludert med at dette blir mye dyrere enn han trodde, nå vet ikke jeg hva han har tenkt men det aner meg at det blir dyrere enn mine regnestykker også. Jaja.

3 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Følger ivrig med på drivhusprosjektet ditt - hadde planer om å få opp drivhus i høst, men tiden strakk ikke til. Håper nå på at det går i orden til neste år en gang.....
Min kjære har startet på gravearbeidet, så det blir vel, om ikke så brått.....
Lykke til, og fortsett med oppdateringen - kjekt med tips vet du....

Miamaria sa...

Hi hi, så det er flere som er sånn halvveis, ja. :) Våre planer var også å få hele opp i høst, men nå har vi gått over til håp om å få på plass sokkelen. Vi får se hvordan det går. :)

Ellen Walnum sa...

Akkurat nå er jeg litt glad for at det nye drivhuset/lysthuset skal stå på terrassen. Jeg ser at jeg slipper unna mye når jeg ikke trenger å tenke på gravearbeidet:-)

Lykke til med graving og alt annet!