onsdag 1. oktober 2008

Har vært flink i dag også!


Ja, har da vært flink i dag også, jeg. Jeg har satt ned masse løk, trodde faktisk bare at jeg hadde tre trillium, Iris Katharine Hodgkins og en Oxalis igjen, men inne fant jeg to narcisser og en tulipansort til. Men, det er uansett veldig lite i forhold til hva jeg hadde. Hvis været holder seg bra i morra også så er jeg ikke bare ferdig, men jeg kan kjøpe mer løk... ;) (Nå skal jeg jo ha plass også, men... Ja, det kan jeg klare å finne. Litt til får jeg alltids ned. ;)

Gubben planlegger å komme i gang med graving for drivhus på fredag, hvis det går. Han har snakket med kommunen igjen i dag, og nå trengs ikke den erklæringen likevel. Det er litt etter hvem man snakker med, det der. Da er det kanskje mer aktuelt for naboen å skrive under også, når det bare er et nabovarsel. :)

Dagens bilde er et kanarigress som koser med et monsterkongslys. (Jeg holdt forresten på å le meg ihjel da jeg fant en lapp der det forrige monsterkongslyset sto. "Monster" sto det bare på den, og jeg visste med en gang hva det gjaldt.)

3 kommentarer:

MYHRA sa...

Flink du er da. Kan ikke si jeg er like flittig i hagen for tiden. Kanskje i morgen... lykke til med løkene!

Sine sa...

Du er bare superflink og energisk! Er helt imponert. Men nå som løkene har ankommet, aktiveres forhåpentligvis mitt hageenergigen igjen. I morgen tar jeg fatt!

Er bare så takknemlig! *bukker og neier*

Miamaria sa...

Takk for dét, kan ikke si jeg har samme inntrykk av meg selv. Men jeg har vært passelig effektiv imellom middag og skumring, ja. :)

Selv takk Sine.