mandag 27. oktober 2008

Ønskeliste

Dette innlegget skal bli en liste over hva jeg ønsker meg. Foreløpig har jeg IKKE plass, men det er jo kjekt å ha en liste over hva man skal skaffe seg når plassen kommer i orden. ;) (Og noe skal man jo holde på med om vinteren også...) Det vil si, det er jo en ØNSKEliste. Så her noterer jeg opp planter som jeg neppe får tak i noengang heller. Kule saker noteres her - noe er relativt enkelt å skaffe og realistisk - andre er rene ønskedrømmer. :) Jeg har ingen planer om å dele dem opp i de kategoriene, he he.

Meconopsis cookei
Saxifraga fortunei
Polygonatum commutatum
Primula euprepes
Primula sonchifolia
Ildblomkarse
Cypripedium Gisela
Rødblomstret rogn

4 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Hvit løytnantshjerte har jeg også så lyst på!

primula sa...

Jeg sådde hvit løytnantshjerte i vinter, men i følge notatene har de ikke spirt enda. Lurer på om de er trege eller om jeg hadde kjøpt dårlige frø. Dukker det opp planter neste år kan du få noen av meg.

fru Sandeggen sa...

Mine spirte heller ikke. Frø fra Raraväxter eller Impecta. Jeg kjøpte også frø av en gulbladet fra GN. De spirte, og jeg drepte dem..

Miamaria sa...

Jeg sådde både rosa og hvit løtnantshjerte i vinter, den rosa kom omsiiider langt utpå sommeren med to stakkars små spirer, men den hvite så jeg aldri noe til jeg heller. Kanskje den er vanskelig å få fram av frø?