mandag 3. november 2008

Hvis dette kan kalles snø

Jeg vet ikke om dette kvalifiserer til å kalles snø. Det er andre gang vi har sånn nå - men har vi hatt den første snøen nå? Kan ikke si jeg føler det sånn akkurat. Har ikke måttet koste bil ennå. ;) Derimot måtte jeg sitte på en kollega hjem i dag, for da jeg skulle dra fant jeg ikke bilnøkkelen. Det viste seg etterhvert, heldigvis, at den sto inni bilen. ;) Lenge siden sist nå.

Nå har jeg snoket i en tråd på hagegal og fått greie på at frøboks 2 befinner seg hos Rita i øyeblikket. Da skal den bare en tur innom Tromsdalen før den kommer til Tonemeia - enten tar vi en titt sammen, eller så får jeg den når hun er ferdig. :) Ikke lenge til uansett!

Ja, og for de som ikke henger på bildebloggen min så kan jeg berette at der er kommet dagens bilde av runde 2 med støyping. :) Gubben har holdt på som en helt i dag, helt alene.

7 kommentarer:

elle-melle sa...

Den der type snø var kjennelig for meg. Vi pleier å måtte finne frem kosten og feier sammen så godt det lar seg gjøre for at ungene skal få seg ei lita sklie som varer ca 10 min, etterpå er det bare å skli på gjørma for nå er de jo kommet så godt i gang.
Håper det blir litt mer i år.

Mari Anne sa...

Jeg må le, for jeg ser for meg at du "sitter på en kollega hjem..."

Jeg har lett for å tenke at dere nordpå har mer vinter enn oss, vet jo egentlig at det ikke er sånn. Vi har iallefall snø nok. I natt drømte jeg at alt hadde smelta og jeg kunne begynne å spa i jorda. Ble litt skuffa da jeg så ut av vinduet ja.

Miamaria sa...

Åja, her sitter vi på, ikke på med. :)

Det er nok unormalt seint med det første snøfallet her i år. Sånn snø som legger seg på veiene og sånn, men det kommer nok i år også. ;)

IngunnBW sa...

Helt tydelig snø ja! Så spennende fiskekasse du har :)

Sitte på kollega hjem - hihi, ser det for meg!

Ellen Walnum sa...

Jada, dette kan kalles snø! Jeg synes alt det ekle, kalde, hvite som har en tendens til å legge seg på bakken sånn vinterstid kan kalles snø.
Jeg kan ikke fordra snø jeg! Men så har jeg ikke noen stauder enda.... synet på snø endrer seg vel når jeg får (forhåpentligvis) masse stauder til sommeren:-)

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Når jeg så den kassa di med masse såkopper oppi, kom jeg plutselig på en del jeg skulle ha gjort.....
Det er nok best å begynne med staudesåinga, skal en bli ferdig før snøen kommer.

Og Ella: Ja du vil få et annet syn på snøen når du får stauder som skal overvintre, for de vil helst ha snødyne over seg hele vinteren :)

Miamaria sa...

Den fiskekassa er det forskjellig oppi ja. Men ingen vet hva. Det er nemlig rester av fjorårets sådd, og da trodde jeg hvite lapper var trygt om vinteren, for da har vi jo ikke sol... Bomma. ;)