søndag 16. november 2008

I dag har vi heist flagget!

I dag feirer vi. Gubben er blitt 30 år nå endelig (synes jeg som ble i september allerede), vi har femårsdag i dag, og så fikk jeg melding i morges at venninna mi (endelig, synes jeg om det også) fikk minstegutten sin i dag tidlig. :) Så i dag var det rett ut og sette flagget på veggen når jeg våknet! (Heldigvis må jeg ikke egentlig ut, jeg bare åpner badevinduet og setter det der på veggen...)

Som dere kan se på bildet så har det kommet mer snø her i dag. Det var helt peise tett med snø i luften da vi sto opp. Kunne ikke se mange meter. Etterhvert har det sluttet å snø og det er egentlig ganske fint ute. Hvis nå denne snøen bare kan ligge i ro, så skal jeg være fornøyd. Vi har forresten ikke nå bare fått skikkelig lag med snø (brøytebilene kjører), men vi har også hatt skikkelig frost de siste dagene. Har vært mellom fem og ti minus rundt omkring her, det er jo svinkaldt.

Frøboksen har ankommet meg. Har gått kjapt gjennom den, synes den har vært mer spennende før. Men så har jo jeg nettopp fått frø fra Magnar, så jeg var vel "mettet" på et vis. Fant meg noen få poser, men heiv oppi noen flere. Prøvde å ha i litt forskjellige saker. I morra skal vi møtes noen damer for bytting med hverandre og boksen, før jeg sender videre.

Ellers så har jeg handlet meg småtterier for å ha i drivhuset. Ikke fritt for at jeg blir litt misunnelig på alle som får opp drivhusene sine og fylt dem med alskens... Jeg kan liksom bare shoppe, og så må jeg sette tingene på bod o.l. Kjedelig. Menmen, det kommer opp etterhvert! ;)

8 kommentarer:

Oline sa...

Hei
Du må ikke kalle ham "Gubben" når han bare er 30 år! hilsen 46-åring

Jolima sa...

Gratulerer - med alt sammen!

(Kanskje man ikke akkurat må være fra nordnorge, men iallefall kjenne noen av oss godt, før man forstår at ikke bare kjære barn har mange navn, - Kjærring som du sekkert e! ;-D)

fru Sandeggen sa...

Gratulerer!

Jeg var heller ikke spesielt imponert over frøboksen. Fort gjort å sortere ut det som var interessant. Men, -som du sier, man blir nok litt "mettet" etterhvert. X antall pakker med ipomoea er ikke all verdens, spesielt ikke for en nordnorsk hageeier...

Ha en fin dag :)

elle-melle sa...

Så heldige dere er som har vinter MED snø. Jeg lengter alltid etter snøen, (om vinteren altså)men det er sjelden den viser seg her.
GRATULERER med alt og alle flagget er heist for.

Ellen Walnum sa...

Ja gratulerer med alt det er å gratulere for idag:-) (og det var jo ikke småtterier).

Her har det vært tilnmærmelsesvis vårstemning i dag. 10 grader, vindstille og strålende sol!

Rita Hogefeld sa...

Hils gubben så mye fra oss og gratuler ham så mye med dagen :D

Her har det også vært "peise" tett snødrev i dag med det resultat at to helikoptere på vei til Bardufoss måtte lande på jordet nedenfor oss og vente på bedre vær. Ungene var i den syvende himmel da de fikk sitte i helikopteret ei lita stund :)

Anonym sa...

Gratulerer til alle involverte. ;)

Miamaria sa...

Takk for alle hilsener :)