mandag 29. desember 2008

Fy flate

Nå er det seks timer siden jeg la inn forrige innlegg her, men blir hagegalblogglista oppdatert med det innlegget? Niks! Det er jo helt elendig. Lurer på hvor mange andre sine innlegg det samme skjer med - da blir det jo særs morsomt når det blir sommer, og det blir mange flere som skriver ofte innlegg. :( Begredelig, rett og slett.

9 kommentarer:

Harryford sa...

Nei den hagegalblogglistas oppdatering er noe langt utenfor min fattevne - den også!!! Prøver det ene og det andre, men finner ingen logikk!!!

Flott du fant igjen Lisboa! Var der sommeren 04 - tror jeg! Tar gjerne turen igjen - men ikke midt på sommeren!!! (takk himmelen for at vi bodde på et hotell med baseng!)
Hadde flere utrolige "flotte mennesker" møter der! Deilig sprøstekt brisling i bortgjemt strandbokt sammen med de "infødte"!!! Dream dream!

Ps: Store klasseskiller!!!

Randines hageblogg sa...

Min blog fra i går kveld er fortsatt ikke oppdatert.

Ha en fortsatt fin romjul og drøm videre om drivhussysler.....

Miamaria sa...

Ja, Lisboa er en av de byene vi godt kan dra tilbake til. Om vi noengang drar til Madeira, og det har vi jo lyst til ;) så tar vi nok noen dager i Lisboa også, på turen til eller fra. :) (Så kan man bare håpe på å vinne i lotto så det blir noe av, he he)

Jeg ser nå at dette innlegget omsider kom i blogglista, så helt død er den ikke. Men jeg ser det stemmer Randi, klikket meg inn i bloggen din nå og det innlegget har jeg ikke lest.

Åh, det er så håpløst at det ikke virker! Ingen tvil om at det er veldig mange som bruker blogglista når de skal lese blogger. Jeg får null kommentarer helt til innlegget kommer i lista. Det merkes på antallet som besøker også, har jeg registrert. (Tydeligvis også en del som tror at alle ikke-leste blogger kommer øverst i lista.)

Begredelig, som sagt. Håpløst når dette er eneste erstatning for dagbøkene. Mye bedre sånn som Toveve har gjort, da ser man i det minste at nå har hun skrevet noe nytt!

Sigrid sa...

Lista jeg har laget på min egen blogg er kjappere. Kan det ha noe med antallet på lista å gjøre?

Anonym sa...

Lista på Moseplassen er også mye raskere. Håper de fleste med hageblogger ber om å bli lagt til der. Jeg savner endel hageblogger der. ;-)

Listen over "hagEgale dagbøker" inneholder også endel blogger som ikke har noe med hage å gjøre, de kunne godt slanket den litt...
Det må jo ellers også være noe fundamentalt galt med den listen. Jeg bruker den derfor sjelden.

Som sagt tidligere her, Moseplassens liste oppdaterte seg 1,5time før hagegallisten sist jeg skrev, og det er ikke noe unntak.

Miamaria sa...

Jeg har nå tatt hintet ;) og gitt beskjed på Moseplassen om at hagedagbloggen også kan legges til. Mulig det bare var bildebloggen som lå der før. :)

Det lureste er nok å bruke alle mulige lister som er, siden ingen funker perfekt.

Mario`s Verden sa...

Jeg er enig Miamaria.
Jeg detter snart av hele blogg greiene.
Klarer ikke å få kommentert der jeg vil i tide.
Min blogg er ikke en hagedagbok lengre slik er det.
Hagegal klarere jeg ikke å komme inn på som registrert medlem.
Kunne vell sagt i fra ....
Men alt har sin tid tenker jeg.
Men iallefall ha en god nyttårsaften Miamaria!!!
Takk for det gamle .
Stå på Miamaria i det nye året . Jeg vil jo følge med på hvordan du får det i det nye drivhuset !!

Miamaria sa...

Hei Mario, hyggelig å høre fra deg! Coleusene daua litt mens vi var på ferie (noen), men hadde tatt stiklinger så ingen forsvant helt. Nå står de med lus på planterommet. Grrr, hater lus, jeg skal starte en krig der inne.

Godt nytt år til deg også. :) Det kommer nok mer drivhusnytt utpå våren, må bare gjennom noen vinterstormer først. ;)

Mario`s Verden sa...

Ja lus er dumt!! Kast de og så får du nye stiklinger til våren, om du ikke vinner krigen .
Jeg kan love å sende jeg.
Og det er lett å sette røtter på og fort vokser de jo.