mandag 15. desember 2008

Straks ferdig med julestyret

Ja, vi var ganske ferdigshoppet da vi dro på ferie, og nå er vi vel halvveis i innpakkinga. Det er ikke mange som bare får én pakke hos meg, så det blir litt pakking... Har et par pakker som må handles ennå, og så skal jeg lage et gavekort. Det blir en utfordring å finne bilde til, men. Et forsøk må gjøres, jeg klarer ikke å komme på noen bedre idé foreløpig.

Ellers, coleusene har ikke hatt det bra mens vi var borte. Jeg regnet med at når vi skrudde ned temperaturen her så kom de ikke til å trenge særlig vann hvis jeg vannet godt før vi dro. Det var feil. Men da hadde jeg ikke vanningsvakt, så nå er et par av dem daue. Heldigvis har jeg stiklinger på planterommet som ser ut til å komme helt fint - men nå kan jeg jo ikke drepe noen av dem da... (Flere ferieglimt i bildebloggen, for de som ikke har sett.)

2 kommentarer:

Harryford sa...

Mange flotte bilder fra turen - dream dream dream!!! Jeg har aldri vært på "de øyene", men vet at det er en "koloni" med Risørfolk i Mogan!

Ergelig med de små som tok kvelden! Men, selv om ikke alle vil vedkjenne seg de - er det sikkert mulig å få stikklinger rundt om kring, hvis dine ikke skulle "være nok"! ;-)

elle-melle sa...

Det er så flott å få pakker som er pakket med omtanke, slik som du gjør når du lager pakkekortene selv.