søndag 25. januar 2009

Flott vintervær, og bilde seks

Moseplassen ga meg en utfordring som gikk ut på å vise fram bilde nr seks i mappe seks. Nå er det sånn på min maskin at øverste nivå er år, så bilde seks tatt i år ble faktisk en dårlig variant av bildet i forrige innlegg. Så jeg har gjort en vri, og plukket ut bilde seks i "tagg" seks i hagebildene. :) Det ble dette bildet, av en kombinasjon jeg angrer litt på at jeg har omrokkert på. Tulipan ballerina, en mørk cimifuga/ormedrue (brunette, er det vel), og en sånn mjødurt med flott mønster på bladene.

Sender utfordringen om å vise fram bilde seks i mappe seks videre til
Smg* Mellom himmelen og havet
Mokki's hage
Lene i Fredrikstad
Primulas hage

- Ellers så har vi vært en liten tur oppå åsen i dag. Plukka noen einebær og tok litt bilder - intet spektakulært, dog.

Karamelliljene er nå kommet i jord, det samme med pellisen. Håper det spirer. (Men er det de frøene som flyter i vann, eller synker til bunn som er spiredyktige forresten?)

Så funderer jeg litt på den der ferskingkvelden vi har satt opp, lurer på hva vi skal finne på. Vi kan jo ikke ha samme opplegget hvert år, må variere litt. Har lurt på om jeg skal så noen rasktspirende/-voksende (tips?) sommerblomster nå, og så demonstrere såing og prikling. Kanskje så noen med for lite lys, så de kan få se hva som skjer da. Hmmm... Kanskje jeg til og med kunne få lov hos Charlotte å dele ut et ark med prikling for dummies?

Tips mottas, er i en brainstormingfase men det begynner å haste. Skal ha det 10. februar...

3 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

heisann, det var en flott kombinasjon!

Du, profilen din er stengt, det gjør at folk ikke kan finne frem til bloggen din fra kommentaren. Om du ikke skjønner hvor du åpner så spør gjerne.

Ferskingkveld, vel, det er vel ikke de samme som skal komme hver gang? eller tror du det?
Det er jo så mye å ta av at man kan jo forsovidt bytte mye av temaene helt ut da.

Om du bestemmer deg for å snakke om prikling, og du også vil snakke om stikling så laget jeg en stikling for dummies forklaring du gjerne må låne om den er intressang. http://moseplassen.blogspot.com/2008/05/om-ta-stiklinger-lage-flere-planter-av.html
hmm, jeg ser det er lenge siden jeg skrev den, må fikse layouten litt gitt..

Ellen Walnum sa...

Som du selv kommenterte på min blogg for en stund siden så vokser Malva Sylvestris utrolig fort! (du hadde sandelig rett der gitt:-)

Elisa sa...

Veldig fin kombinasjon der ja!