søndag 11. januar 2009

Høst, vinter eller vår nå?

Jeg lurer litt på hvilken årstid det er, egentlig. Det kan jo ikke være vår nå, det skjønner jeg vel egentlig. For om våren har vi lys på dagen. Men det er ikke mye som minner om vinter, jeg har opplevd åtte grader i dag, det er jo som en trasig sommerdag, det. (Og det har vi en del av hver sommer.) Så da er det vel høst fortsatt?

Ute fant jeg denne i dag, en ny en. I tillegg fant jeg en ny på kaukasusprimulaen. Og det spirer både her og der. Jeg hadde helst sett at plantene skjønte de skulle holde seg i ro nå, det har de helt sikkert best av.

Ellers så planlegger jeg å kjøpe meg mer hageting. Sitter og leser nå, har sendt invitasjon til noen forskjellige jeg kom på i farten, om de har lyst på noe derifra og kanskje dele på porto. Vi får se om noen lar seg friste - jeg har i hvert fall nesten bestemt meg for å bestille.

Man kommer seg lettere gjennom høst/vinter når man ser fram til ting som skal havne i postkassen, nemlig. ;)

1 kommentar:

Ellen Walnum sa...

Ja noen og enhver kan bli forvirret over været nåtildags, ikke bare naturen:-) For noen dager siden leste jeg i bloggen til Orchis at det var frost der nede i Portugal på natten, og den natten hadde det vært mange grader pluss her på natten. Forstå det den som kan!

Men hageting er bare gøy, gøy, gøy!! Jeg venter på den lekre hagebuksen jeg fikk av min kjære til jul:-)