torsdag 22. januar 2009

Hvor ble det av alle mine ting?

Dere ser pakkene fra hageliv. Ganske masse ting oppi. Nå var vi fire som bestilte, men jeg syntes nå jeg hadde bestilt mye. Vel, på det andre bildet ser dere hva som var igjen da jeg hadde sortert ut det som var andres ting... Jeg har altså bare bestilt dette! Og jeg hadde DEN lange lista! Ha ha ha! Jeg er jo amatørshopper! Tatt i betraktning at årsaken til hele bestillinga var at de hadde salg, så blir dette enda verre, da disse hageverktøyene ble kjøpt til full pris... Uff uff, flaut... (Men i det minste er kantskjæreren kjøpt av gubben til meg i presang... )

Sånn kan det visst gå... I alle fall så var det fine ting, det var nesten julekveld på jobb da jeg åpnet eskene, selv om det ikke var så mye som var til meg selv. Saken var den at jeg bestilte ting og tang som hagelaget skulle ha til premier, og etterhvert syntes jeg at lista var blitt lang... Og så ble det liksom ikke noe til meg selv, jeg ble litt blendet av totallista. Jaja.

Morsomt å se at så mange andre ble fristet, men desto flauere at jeg knapt klarte å handle selv, he he he. ;)

Det er kommet ytterligere to spirer i blodbegerpotta, så nå har jeg fire. Og så har jeg pakket de lovte frøene til Tone.

Så har vi hatt første styremøte i hagelaget etter valget, det ser ikke så dumt ut. Vi flytter ferskingkvelden fram til februar, ikke helt gunstig men det kjøper oss noen ekstra uker å leite foredragsholdere på til møtet etterpå... Det var ikke lagt noe grunnlag fra det forrige styret på den biten der nei. Her er vi i bakleksa allerede. - Men det blir sikkert bra, vi har en bra plan!

7 kommentarer:

Oline sa...

Hyggelig at du tenker mer på andre enn deg selv!

Harryford sa...

Uten inngående kjennskap og med meg selv som erfaringsgrunnlag, regner jeg med at du finer flere anledninger til å trene dine shoppekunnskaper !;-)

Den kantskjæreren var seriøs!!!

Herdis sa...

Håper kantskjæraren fungerer, eg har nemleg også bestilt ein slik. Ser den bra ut, eller? Har sett på dei lenge, men fekk endeleg bestemt meg da eg såg du hadde bestilt... Eg bestilte også julepynt på salg, men hugsar ikkje helt kva. Tenker du får brukt penga dine når det blir vår....

Miamaria sa...

Jeg synes den ser bra ut! Skaft/håndtak er deilig, sammenlignet med disse plastikk-greiene man ellers får kjøpt. Virker solid. Skaftet er kortere enn jeg hadde sett for meg. Men med denne skal man jo trykke ned, ikke spa så mye, og da er det vel lettere å få lagt trykket på hvis det er kort, så det er nok lurt det også.

Tror absolutt at jeg blir fornøyd, uten at jeg har noe som helst erfaring med kantskjærere fra før. :)

Mari Anne sa...

Jeg har en sånn kantskjærer og er veldig godt fornøyd. Man blir glad i redskap fra "Joseph Bentley". I alle fall blir jeg det.

Gry sa...

Du burde jo ha hatt prosenter du som har skaffet så mange kunder i en sikkert rolig tid på året!

Miamaria sa...

He he he, sant det. Jeg liker den kantskjæreren allerede, jeg, uten å ha fått prøvd den. :)