lørdag 10. januar 2009

Mot krig - og regn, det være seg vann eller bomber...

I dag har jeg vært på markering mot krigen i Gaza. Det har vært skikkelig fytterakkarn-vær her helt siden i går kveld, og jeg hadde mest regnet med at markeringen var avlyst eller i alle fall kraftig forkortet - og regnet slik sett at det skulle være ferdig da jeg kom, ganske forsinket, bare for å liksom få det bekreftet at det ikke var noe. Men jammen var det folk der, så jeg heim etter regnbukse og ble med.

Et sted mellom 50 og 100 stykker må det ha vært der, og det er jammen meg bra på denne størrelse sted, i slikt vær. Måtte tenne fyr i fakkelen igjen flere ganger underveis i fakkeltoget også. Men som det ble referert, man skal ikke klage for at det regner vann ned i hodet på oss, det kunne vært bomber om vi var født et annet sted... Viktig å huske - men helst vil jeg nå ikke ha ting i hodet i det hele tatt. ;)

Så har jeg fått sånn pris hos Tonemeia, takker hjertelig for den, legger den inn her i innlegget og håper inderlig at jeg klarer å huske å sende den videre... Jeg har fått en før (muligens den samme), jeg husket å takke men så forsvant det fra hodet mitt før jeg fikk gjort noe mer med saken. Vi får se.

Teksten som følger utmerkelsen er i hvert fall som følger:
"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres"

3 kommentarer:

Mario`s Verden sa...

God helg Miamaria!!
Gratulerer med adward som det kansje heter!!1
Godt jobba med Gaza markeringen. Det går helt galt i Oslo. Håper ikke sønnen min er i byen .Her er det jo helt villt!

Miamaria sa...

Uff ja, jeg skjønner ikke at de må ta så borti hampen av de derre pøblene. Og hvorfor knytte det opp til slike markeringer? Argh!

ToneM sa...

Så enig, så enig! Dette går helt galt! Og jeg spør: Hva er det egentlig som skjer? Min sønn bor og jobber i Oslo, som journalist. I dag var han midt oppi det, igjen.
Det er skikkelig skremmende at så mange unge mennesker henger seg på aksjonene KUN for å lage bråk. Sånn ser det ut for meg, ihvertfall.
Dette er meget, meget skremmende!