mandag 9. februar 2009

Dette er en vellykket såpotte!

Den ser kanskje ikke helt perfekt ut, denne såpotten her. Men det er den! Jeg har nemlig hatt et prosjekt gående, jeg sådde en potte som ble satt under lys på planterommet, og denne her ble satt på kjøkkenbenken. Så skal da ferskingene få se forskjellen i morra. Kan det bli mer perfekt enn at den på kjøkkenbenken dauer helt? Hi hi hi. (Jeg har ikke drept dem med vilje en gang. Jeg måtte ta bilde sånn når ca. halvparten var dau, sånn at de får se hvordan det også så ut. Jeg tror de kommer til å skjønne poenget med lys...?

- Er hjemme fra jobb i dag, men så absolutt bedre. Har nå tatt middagstesten og ser ut til å bestå. Frøposene har jeg nå ordnet klare, ferskingene skal få noen sorter å prøve seg på hjemme.

Videre angående den ferskingkvelden, jeg lurer litt på det der Hageselskapet, de er merkelige folk altså. I fjor tror jeg det var, holdt jeg på å eksplodere da vi fikk bare gamle blader for å dele ut. Litt av et vervetiltak, hæ, det var omtrent ingen artikler som var interessante på det tidspunkt. (Behøver altså ikke være aller siste, så storforlangende er vi ikke - men det er fint om det er fra samme årstid...) Så da fikk de høre, og værsågod sende nye. For å unngå misforståelser så ba vi denne gangen spesifikt om å få et ferskt og et gammelt eksemplar.

Jada, de klarte de. Men - hvorfor sender de forskjellig antall? Ser de for seg at noen skal få gammelt og noen nytt liksom? Eller skal noe bare få ett? Jeg registrerte også at de sendte nøyaktig det antall blad som tilsvarer antallet ferskinger som dukket opp sist... Her skal vi ikke få ha liggende noen blader slengende som vi kan dele ut til ferskinger som måtte dukke opp på seinere møter nei... Eller forby, at det kanskje skulle dukke opp FLER denne gangen enn forrige!!! Det er jo utenkelig...

Nåja, jeg er fortsatt litt sur for at de ikke har vett til å takke når de får tilsendt innmeldinger på epost (jeg synes det er et minimum av en organisasjon som har sterkt behov for medlemmer), så jeg overreager nok litt. Men det er noe med en holdning jeg aner her, som jeg ikke liker. Velvel, vi klarer oss her lokalt. ;)

- Jeg skal forresten på fylkeslagsårsmøtet i Bodø, er det noen andre som leser her som skal det? (Eller det i Tromsø? Skal visst dit også, helgen etter.)

Nå skal jeg spise meg litt dessert. For det ser nemlig ut til at magen virker høvelig bra, middagen forholder seg i ro! Hurra! Og takk for alle hyggelige hilsener i forrige innlegg, det er kjempekoselig å få når man ligger og føler seg ubrukelig. :)

4 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Lykke til med ferskingmøtet, om hageselskapet skal jeg ikke uttale meg om....

Kjekt at du er bedre.

ToneM sa...

Ønsker deg fortsatt god bedring! Kanskje ses vi på møtet i morgen, akkurat nå er det litt usikkert om jeg kommer meg avgårde.

Anonym sa...

Lykke til med ferskingkvelden:-)
Hageselskapet vil jeg ikke spandere kommentar på:-(
Titter innom hagepraten en sjelden gang, det er fort gjort å oppdatere seg på nye innlegg for å si det enkelt.

Miamaria sa...

Å, så synd om du ikke kan komme Tone! Håper det dukker opp noen ferskinger i hvert fall. Jeg er like spent i år som årene før, det blir i grunnen bare verre og verre. Hadde vært greiere om det kom ingen første gangen enn tredje, liksom.

- Plantesenteret har fått inn frø forresten! Sier ryktene - pålitelige, vil jeg si.

Takk for lykkeønskinger og hilsninger. :)