tirsdag 17. februar 2009

Fysj, det er jo kaldt inne også nå!

Innmed veggen her står staudepottene mine. Jeg har måket litt ekstra snø over dem, så de ikke skal tine fram så fort når det en dag blir mildvær igjen. - Men hvor hen skal jeg sette de pottene som nå står på planterommet? Har lite lyst til å sette dem i gang inne, men det er ikke lenge siden jeg hørte ei som ventet et par dager for lenge med å sette pottene ut, plutselig var det grønt oppi der før hun kom så langt... Man må passe seg.

Jeg tror det må være rundt ti minus nå. Det er kaldt. Det er kaldt inni huset også, jeg ligger med tøfler og genser og pledd, og får ikke skikkelig varmen i meg. Enda kaldere er det på planterommet. Men jeg har leirkrukker ligende i vann, så jeg må prikle de pellisene i dag. Og de der artisjokkene skulle også vært delt opp... Jaja, jeg kommer vel i varmen snart.

Fikk et hefte om planter for Nord-Norge i dag. Det var fra 60-tallet - det kostet 20 kroner å være medlem i Hageselskapet den gang. Morsomt. Så fikk jeg en plastdings som vedkommende tenkte det kunne passe å ha frøposer oppi. Godt mulig - om ikke annet passer den nok å ha duppedingser oppi. Men blå plastikk, det må kamufleres. Den var ikke spesielt pen, for å si det sånn.

1 kommentar:

Randines hageblogg sa...

Mine små frøsådde pelliser står i kjøkkenvinduet, det går bra.

- 10 grader er kaldt, håper snart du får varmen i deg.