onsdag 11. februar 2009

Jippi, det spirer igjen - endelig!

Først et bilde av mine blodbegerspirer. Langbein bakerst der, ser jammen ut til at det kan bli noe av ham også. Det er ikke ment som et skrytebilde for å irritere folk uten spiring eller så, bare for å vise hvor langt mine nå er kommet i prosessen hvis noen vil se hva de kan forvente. Disse ble sådd 10. januar og spirte den 21. Bildet er tatt for noen få dager siden, ser ikke noe forskjell til i dag.

Så, til det som har spirt. Jeg har nå syntes det har vært svart i pottene lenge, og mens jeg var sjuk så var det flere som tørket ut tross gubbens dusjing (jeg skulle nok studert dem nærmere, han gjorde som han fikk beskjed om altså men det burde vært vannet også). Ikke helt da, men jeg trodde det var løp kjørt der. Nå i dag var det imidlertid spirer i flere av pottene! Hurra! To stk paprika har spirt nå og en KARAMELLILJE og også noen av de frøene som jeg fikk hos Smg* i fjor eller året før, som hun ikke var helt sikker på etterhvert om det var blodbeger eller den som ligner mye. Noen som fant ut av det den gangen?

I alle fall, nå er det bare en paprika og de passifloraene som ikke har spirt til nå, kult. Da må jeg snart i gang med å så nytt... ;) Men i morra har vi møte i drivhusgruppa til hagelaget, tenker jeg venter til jeg ser hva vi blir enige om å så der. Ikke vits å kjøre dobbelt.

- Zimtradekatalogen kom i dag. Jeg liker best høstløkkatalogen jeg, har jeg konkludert med. Her er det for mye rart, rett og slett.

7 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Så flott at det endelig spirer... Vokser dine blodbeger fortere enn mine tar jeg første fly oppover for å se hvordan du gjør det :-)

Vivishagerom sa...

Grattis med spirer. Jeg har prøvd blodbeger en gang, ble ikke noe av så det er jeg ferdig med. Men primulafrøene min kommer.

ToneM sa...

Gratulerer med Karamelliljespring!
Flott at du også har lagt ut bilde av dine blodbegerspirer. Men når jeg sammenligner mine spirer med spirene på bildet, så begynner jeg faktisk å tvile på om det er blodbeger som spirer hos meg...

potentilla sa...

Sukk...

potentilla sa...

Sukk...

potentilla sa...

Nådda....jeg spammer deg visst..

Miamaria sa...

Men jeg kan jo skjønne det, egentlig. :)

Tone, jeg må snart få se bilde av potta di. :)