onsdag 1. april 2009

Fortsatt full action! Ryddet og priklet og!

Ja, nå har jeg hatt full action. For det første har vi lagt ut de nye infosidene til Hagegalforumet, de la vi ut ved midnatt straks det ble april. Vi var ganske spente, men responsen har vært kjempepositiv så nå har vi pusta lettet ut. :)

Så i dag har jeg prøvd å oppdatere bloggen til hagelaget, var masse som måtte legges ut - småfikse litt på infosidene - og så har jeg priklet og rydda på planterommet! For nemlig var jeg innom der og kikket, og så klarte jeg å miste en boks med tomatsmåplanter oppned, så de måtte prikles der og da. Og når jeg først var i gang så heldigvis fortsatte jeg. :D Så nå er det bare de andre tomatsortene som ikke er priklet. Og så rydda jeg, så nå er det plass til mer. :) Men det gjenstår å knipe de hersens blodbegerne, de ser ikke ut. De har skutt i været, det ser helt vilt ut. (Og det er det jo også.) Knipes i morra!!!

I dag har det snødd, sånn at mesteparten har tinet etterhvert som det kom på bakken, men noe har lagt seg også. Æsj. Liker det ikke. Men jeg styrer dessverre ikke den biten der.

Skitt, da var det kveld igjen. Den går så fort nå tiden at jeg blir sprø. :)

4 kommentarer:

krepsemor sa...

Hadde vært morsomt om du la ut bilde av de "hersens blodbegrene", så vi andre kunne misunne deg litt! Mine er bittesmå, men har 4 bladpar da!

Sigrid sa...

FOR en energi!
Skulle ønske jeg hadde hatt halvparten :-)

Miamaria sa...

Bilde av hersens blodbeger kommer sannsynligvis i kveld. :) Skal ta bilder på planterommet i dag, både av småplanter til babyalbumet på hagegal, og for å ha å sammenligne med til neste år. Hvor langt det er kommet der inne. :)

Miamaria sa...

He he Sigrid, jeg har ikke så mye energi egentlig. Sitte med dataen krever lite - og den priklingen hadde nok ikke skjedd om jeg ikke hadde mista det tomatbegeret! (Og det var den aller beste tomatsorten...)