søndag 17. mai 2009

Redningsaksjon pågår

Gratulerer med 17. mai alle sammen! Gult, lilla og grønt er vel ikke helt de rette fargene, men de er nå fine de også. :) Og passer med været vi har i dag! (Det er nemlig samme finværet som i går.)

Jeg kjøpte noen Brunnera (forglemmegeisøster) hos Jensen i fjor, men de er veldig treige - eller daue. Den første (Mr. Morse) har såvidt begynt å vise livstegn nå. Det jeg trodde var livstegn på nr to er dessverre en frøplante av løvetann... Nå har jeg satt sånne "klokker" over, det funker altså som et slags minidrivhus. Så hvis det nå ikke blir dreis på dem, så er de nok stein daue.

Herdinga gikk fint i går, alle så fine ut i dag. Så gjelder det bare at jeg husker på dem i dag, og ikke lar dem stå for lenge i sola sammenhengende. Har tatt av lokket på kaldbenkene, jeg må venne frøplantene også til å stå ute, for de skal i barnehage om ikke lenge.

Nei, her er det ikke dress og bunad foreløpig, vi skal feire dagen med softis og grilling seinere. Foreløpig feirer vi dagen med flagg som vaier i vinden, og kos i hagen. :)

2 kommentarer:

Rita Hogefeld sa...

Det var da merkelig - hos deg er jo alt tidligere enn her. Men min Brunnera har kommet opp for flere dager siden.

God 17.mai :)

Miamaria sa...

Det har nok med at de var kjøpt på høsten, og ble satt i pallekarm for det var eneste sted det var plass. Men de ble ikke satt der i pottene, de kom ut og fikk jord, selv om den nok ikke var topp kvalitet. Jaja.