lørdag 9. mai 2009

Rekelørdag, loppis og sånn

Primula Juliae alba. En av de vi hadde til salg på loppemarkedet i dag. Det var forøvrig veldig vellykket, jeg tør nesten ikke si hvor mye vi fikk inn. Litt kaldt, for det blåser i dag - oppi kuling antagelig, men ellers var vi heldige og hadde oppholdsvær.

Så har jeg vært på hagevandring i dag, hos en kar som hadde planter til hagelaget. Det var veldig hva han hadde, både plommetrær og forskjellig - han har altså dem i sånne plasttunneler nå på våren sånn at de skal komme tidlig nok i blomst - og så tar han den av og så står de ute resten av sommeren. Kjempelurt!

Fikk en lerkespore (Corydalis) i dag, jeg husker ikke helt men jeg tror det er cashmeriana, en blå altså. Den er superfin, jeg håper den overlever. Kan ses her på Magnars side. Og så fylte snøklokker, jeg fikk ei potte som jeg skal sende sørover til ei hagegal dame - og jammen fulgte det med ei potte til meg også. :) Hi hi hi

I dag skal det spises reker og drikkes hvitvin, og det skjer om ikke lenge. God helg!

4 kommentarer:

krepsemor sa...

Dere er flinke på Sortland, med planteloppemarked og hagevandring ut i ett! Jeg mister nesten pusten :0)
Håper du har fått bukt med lusa i drivhuset! Det er noe skikkelig dritt!
Kos deg med reker og vin i kveld. Vi hadder reker i går! God helg!

Miamaria sa...

Den hagevandringen var "på privaten", da. Eller, jeg hentet planter han skulle gi til hagelaget så sånn sett var jeg jo på oppdrag, men vandringen var privat. :)

Reker er deilig. :) Lus er dritt! :(

God helg ønskes deg også! :)

Nina i Paradiset sa...

Fint at loppemarkedet gav god gevinst da! Så du fortjener den vinen!
Klem fra en som har funnet ut at alkoholfri vin smaker eklere enn mozell og solbærsaft! :?

Miamaria sa...

Æsj, er alkoholfri vin så stygt altså? Kjipt for noen som er glad i vin, det er jo smaken man er ute etter. (De fleste da.)