torsdag 7. mai 2009

Travel dag - igjen

Denne flotte hundetannen sto i hagen jeg besøkte forleden. (Samme som scillaen). Ganske fin synes jeg. Har noen hundetenner i hagen jeg også, men ingen som er i blomst ennå. Noen er på vei, og noen har nok ikke blitt store nok til å blomstre riktig ennå.

I dag har også vært en travel dag. Heim fra jobb, kjapp middag - ut! :) Tok litt bilder, og så har jeg satt i jord en rot jeg har fått fra planteklubben (Pepperrot? Husker ikke, må sjekke.), fikk også sjalottløk. Det er kult. Den var rundere enn jeg trodde, kult. Og så spadde jeg opp fem potter med kvitveis for planteloppemarkedet.

Så bar det i full fart til frisør, heldigvis har jeg en veldig kjapp en. Alltid ferdig før, sånn at han begynner før hvis man er tidlig. Supert! Rett på drivhuset etterpå, styremøte. Ikke noen store problemer, vi fikk bestemt det meste vi skulle bestemme. Heldigvis. Da kan neste Hagelangs komme ut i løpet av helgen.

Og så måtte jeg fyke heim for å dusje og skifte, for da skulle jeg på konsert med Hovedøen social club. Jeg ante ikke hva det skulle være for noe (selv om jeg leser at de skal ha vært a-listet på P1 med flere låter i fjor, men jeg hører jo ikke radio), men det var en positiv, super overraskelse.

Det meste som jeg kjøpte på salg hos Jensen i fjor høst, ser ut til å være liv i. Men foreløpig er alle brunneraene svarte. :( Alle. Og de var jo kulest, bortsett fra den kule irisen. Den ene geranigrumsen ser også ut til å være kanskje dau, men den andre er det liv i. Og så har jeg funnet den andre svartripsen, og det ser ut til å være liv i den også.

Effektiv dag. Håper været fortsetter, for det var supert og jeg burde vel egentlig ha renska alle bedene men det hadde jeg dessverre slett ikke tid til... Rakk å vanne i drivhuset i det minste. ;)

5 kommentarer:

fru Sandeggen sa...

Har du sjekket om det er liv i røttene på brunneraene?
Jeg var i ferd med å kassere min i fjor, men jammen var det ikke bittesmå skudd dypt nedi. Den kom ikke opp før i midten av juni...

Miamaria sa...

Niks, har ikke sjekket røttene. Men vi fikk inn en vanlig brunnera på loppisen, så jeg tenkte at da burde den ha vist seg nå. Men hvis den ikke kom opp hos deg før midten av juni i fjor, så skal jeg ikke avskrive dem helt riktig ennå! Hurra, da er det håp!

Anne på Moseplassen sa...

Jeg har en jack frost (brunnera) som overvintra elendig til i fjor. Den var halvrotten og jeg måtte til med kniven for å få berga litt av rota, den furter i år også, og har bare ett blad, men den er da på vei.

Nydelig hundtann da!

Miamaria sa...

Oy, jeg burde sjekke røttene da altså? Kanskje ta dem inn i drivhuset for å få litt fres på dem?

Bjørnar sa...

Brunnera kan formeres med rotstiklinger, så så lenge det er liv i noen rotbiter er det håp :-)