torsdag 20. august 2009

Feriefangsten, slett ikke verst

En av feriens positive sider er at jeg innvilger meg mer av de tingene jeg har lyst på. Her på bildet kan beskues det meste jeg har shoppet på turen i år.

En skrammelfugl til høyre, blir kul pynt i et bed. Noe småpynt som er for smått til at man ser det særlig på bildet, en Joseph Bentley spade for å spa ned staudene og buskene man ser der... ;) To tårn for klatreplanter. En vanlig hagesaks jeg fant på tilbud - og så har jeg kjøpt meg sånt blomsterbilde for å pynte plastsøppelboksen med, det hadde jeg på planen også.

Kjøpte noen premier for hagelaget også, men de kan jeg jo ikke vise fram ennå, de skal jo være overraskelse på neste møte. :)

Jo, så er der et fint hus for marihøner også, ikke minst. Kjøpte en sak til men den har jeg ennå ikke bestemt helt om jeg skal ha selv eller gi bort, så den må også evt. komme bilde av seinere hvis jeg skal ha den selv.

Planteliste kommer etterhvert, men Prunus pumila ssp. susquehanae må jeg notere før jeg glemmer det av. Den er jeg superspent på, den fikk jeg hos Trond Steen (www.stewo.no) og skal gi gode bær. Kanskje til neste år hvis jeg er heldig, men før eller siden i hvert fall. :D Han hadde ikke smakt dem selv heller foreløpig. Ytterst spennende sak!

5 kommentarer:

Frøya-Heidi sa...

Skjønner godt at du er fornøyd med feriens "fangst" ja, mye lekkert. Den fuglen var stilig!Hvor fikk du tak i den?

Tove sa...

Fuglen var kul. Og det ser ut som duhar fått med en fin haug med planter også :-)

elle-melle sa...

Mye fint du har som minne fra denne ferien!

Og du hvis ikke alle tomatene modnes før det blir for kaldt i drivhuset kan du bare skjære av stilken, ta hele greie innom hus og la dem henge der. Da modnes de etterhvert, behøver ikke noe vann eller noe, bare heng dem luftig og etter stilken.

Miamaria sa...

Fuglen fikk jeg tak i på ett eller annet slott - de hadde masse slott, svenskene. Et stykke vest for Stockholm, kort fra Mariefred. Hmmm... Står stille.

Takk for tomattips, det er notert i minnet. Ser ikke bort ifra at jeg får bruk for det, nemlig. ;)

Og ja, det er noen fine planter der. ;) En variegert iris blant annet. ;) Liste kommer som sagt, men er bare kommet halvveis på den nå.

Nabodama sa...

Så herlig den fuglen var!
Kjempestilig.