torsdag 25. februar 2010

Det grønnes - på planterommet

Ute er det fortsatt svinkaldt og snø. Men nå grønnes det på planterommet. Karamelliljene som jeg pottet opp for en stund siden, ser ut til å ha likt det. Og det ene etter det andre spirer. Nå må jeg snart begynne priklinga, rett og slett!

Tomatene har spirt masse, grønnkålen (bildet) har jeg definitivt flere av enn de to jeg så for meg, det ene gresset har spirt fint, Amaranthus får jeg rundt regnet en zillion av... Joda, nå holder det på å bli fart i sakene. 

I dag fikk jeg Draglandkatalogen i hende, rykende fersk fra trykkeriet. Makulatur er en fin ting. ;) Den er veldig fin for planlegging, altså. I går kom det merkepinner, frø (til hagelagets priklekveld seinere), Hagetidend og Zimtrade-katalog.

Ferskingkvelden tirsdag var en suksess. Men det kuleste var at jeg vant! Jeg vant en innpakket liten sak - som viste seg å være en almanakk! Nå var kanskje ikke det så "grønn" gevinst, men jeg har faktisk vært ment å kjøpe en men har ikke kommet så langt. Flaks! :D

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, har du fått katalogen fra Dragland! Da får vel også jeg den snart, og i år skal jeg ikke ha noe derfra nei,nei, nei, nei, tror jeg iallfall nå.
Du synes det er kaldt.... Gjett hva jeg synes da, nettopp kommet hjem fra 3 herlige uker i Egypt og 30 varmegrader. Nå blir det såing noen dager her!
Randi M.

Miamaria sa...

Det tar nok litt lenger tid før dere andre får katalogen, Dragland har vel ikke fått den selv ennå. ;) Men det er vel ikke så lenge til uansett. :)

Det må ha vært en lur tid å dra til Egypt på, ferie fra kulden. Det hørtes fristende ut ja.

Hanne~Rita sa...

Supert at det går an å stå inne å se på alt det flotte grønne som kommer opp av jorda..mens det fremdeles er altfor masse sny og hutrende kaldt ute!
Våren kan aldri komme for tidlig.
Ha ei flott helg :)

Ellen Walnum sa...

Ja takk og pris for at vi har vår inne når det er så hustrig vinter utenfor:)