lørdag 23. oktober 2010

Nå kan våren komme!

Nå har jeg endelig fått tulipanløkene ned i jorda. Så nå er det klart for vår - jeg er klar for vår. Denne vinteren har jeg slett ikke bruk for, den får bare forte seg å bli ferdig. En storsekk med røde tulipaner, en liten pose lilla villtulipaner, og så to sånne vanlige, flotte sorter. Det skal bli litt vårstemning, det. I tillegg samla jeg inn en del bulbiller av tigerlilja, og satte dem ned i jord. Ganske grunt, men sånn at jeg vet hvor jeg har dem.

4 kommentarer:

Tove sa...

Da er det bare å vente på våren. Jeg håper også at den kommer fort. Mye artigere å pakke ut sommerting enn å pakke dem vekk og i dag måtte jeg først bryte løs plantespaden og så spette til hull for småløkene. sukk.....

Kristin Aurdal sa...

Da er det bare å glede seg til våren. Satte ned en god del tulipanløker jeg også tidligere i høst - satser på lilla og rosa denne gangen.
Lykke til tigerliljene - får håpe du ikke glemmer hvor du plantet de :-)

Maria sa...

Selv omd et ble en kjapp havesommer på deg, er det iallefall gjort klart for ny sjanse til våren! Det er ikke verst. Det var så trist her i våres uten en løk - det unner jeg ingen!

Berit sa...

Jeg har to poser Purissima i skapet. Enten må de settes i potter eller eksporteres til Møre, her er uspettbart etter flere døgn med minus ti.