fredag 25. februar 2011

Juhu! Blodbegerspire!

Ja, det var i grunnen alt som skulle meldes. Den første dukket opp i dag - da er det vel knappe 14 dager siden de ble sådd. Bildet er av blomsten slik den kanskje blir - hvis den overlever framover. :)

Det er guffent vær her for tiden, men det gjør at det smelter. Fort. Jeg håper å kunne sjekke bedene for skudd av peoner og løk snart - det er jo straks mars, og i mars pleier jeg å gjøre sånt. :D

Storreservasjon av helgepass til hagefestivalen vår i dag, nå begynner det å ligne noe med påmeldingene også. Dette kommer til å bli veldig bra.

God helg!

4 kommentarer:

krepsemor sa...

Så fint at de spirer =) De kommer nok til å bli flotte i år også!
Vår ja, i dag da jeg våknet, var det nesten ikke snø igjen her! Hele 14 varmegrader, og god vind sørget for det! Jeg gikk en runde rundt huset og kikket, og konstaterte at det meste så ut til å ha overlevd så langt av staudebarna! Men ingen ting ser ut til å være på vei opp av jorda! Vi får smøre oss med tålmodighet en stund til =)

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Grattis med blodbegerspire :)
Her er det bare tomatene som har spirt enda - kanskje fordi jeg ikke har såddnoe annet enda.....
Venter på vår her også.

Miamaria sa...

I går var det blitt fem spirer, og i dag talte jeg sju. :) Så nå ser det ut til at jeg får så mange som jeg trenger. :)

Tomater skal sås her i dag. Sår ikke så mange, bare to sorter i første omgang.

Cathrine sa...

Hei:) Jeg har lagt meg til som følger av den kjekke bloggen din! Jeg skal også så blodbeger så snart frøene kommer i posten;) Lykke til! Cathrine