tirsdag 15. februar 2011

Sesong 2011 i gang!

Da er jeg også endelig i gang. Søndag sådde jeg blodbeger, av egenhøstede frø faktisk! Egentlig burde jeg kanskje sådd noen av de jeg har testet før (som jeg veit spirer) og har igjen av, men jeg tenkte nå ikke så langt før etterpå. Så hvis disse ikke spirer så blir jeg nok fri. Om så, er det vel ingen krise det heller.

Nå er det imidlertid blitt kaldt igjen, så jeg venter med å så tomat. De spirer og vokser så fort, og jeg orker ikke fyre opp planterommet riktig ennå. Jeg bare ser strømregningen vokser i enorm fart straks jeg slår på der inne, he he.

Ellers går det mest i hagehelg, som hagelaget planlegger. Komiteen begynner ikke for fullt før på torsdag, men i mellomtiden har jeg måttet gjøre masse for å spre budskapet. Hagehelg blir det, og det ser allerede ut til å bli bra! Tor Smaaland og Peter Korn, det blir flotte greier. Og så skal vi finne på masse mer også, det ser vi mer på når det blir torsdag. :)

- Men vurder å ta en tur, du også!

3 kommentarer:

Berit sa...

Strømprisene legger en viss demper på sålysten, ja. Jeg har ikke engang sett over beholdningen og bestilt enda. Men det kommer, bare de hersens årsoppgjørene snart kunne være unnagjort.

krepsemor sa...

Tor Smaaland var her på det lokale gartneriet i fjor (tror det var i fjor da....), og han er veldig inspirerende og entusiastisk å høre på!
Ønsker dere lykke til i juni =)

fru Sandeggen sa...

Dere er driftige!
Tenk at en liten plass klarer å få til ting, mens en by med 60000 innbyggere ikke har et levende hagelag...

Skulle gjerne vært der, men det får bli et annet år.