onsdag 24. august 2011

Rød svartrips

I dag klarte jeg å finne bær inni alt bladverket på den ene svartripsbusken. To stiklinger overlevde første vinter og har nå blitt til små busker. Det var bare at - bærene var RØDE. Svartrips skal jo liksom ha svarte bær da, det er cluet. MEN nå har jeg fått beskjed om at de blir svarte etterhvert, så jeg håper bare at ikke fuglene finner disse og eter dem opp (jeg fant nemlig bare to) i mellomtiden. :)

I dag har jeg hatt kult fuglebesøk i hagen. Vet ikke helt hva det var slags, men at det var en rovfugl er det null tvil om. Veldig stilig, misunnelig hver gang noen legger ut bilde av sånt. Men nå har jeg også hatt en på besøk. :)

Ellers vokser plengresset fortsatt som f, og jeg husker enda veldig godt at jeg skal ALDRI gjødsle den mer. Håper jeg husker det til våren også...

Har samla en del frø i det siste. Ligger i kaffefiltre og konvolutter her og der. Må vel bestille noen frøposer som jeg kan få lagt dem i.

1 kommentar:

Unknown sa...

Artig med rovfugel de svever jo ofte så høyt på himmelen at det er vanskelig og se hva det er, jeg ser og hører hønsehauken her hos meg men den er alltid så langt unna at det er håpløst å ta bilde,,den sier Pii pii ,,

Å bruke kaffefiter var lurt til frø, den kjøper jeg hehe.
Ha en fin dag , Marit.