fredag 25. mai 2012

Ny beboer i hagen

Har hengt opp et par fuglekasser til i hagen. Som vanlig forsvinner kjøttmeisen når svarthvittfluesnapperen kommer. Så nå har jeg hengt opp flere kasser i håp om at de kan fordele dem mellom seg. Så langt ser det ut til at fluesnapperen vil ha alle. Kjøttmeisen har ikke vist seg igjen. Kanskje han er drept, hva vet jeg.

Det går tregt i hagen, som det alltid gjør når jeg er i tvil om hvordan jeg skal gjøre det, og det er jeg jo stort sett. Tenkte å lage et lite grusbed for å berge noen planter for eksempel - men hvor skal jeg ha det da, tro?

Sånn fortsetter det.

2 kommentarer:

krepsemor sa...

Artig å følge med fuglelivet! En av sønnene snekret fuglekasse, og mor fikk i oppgave å henge den opp. Nok en episode der mor gjør ting hun ikke kan....Hun hadde jo hørt at man ikke skal spikre i treet, så hyssing ble brukt, med det resultat at den henger og slenger liksom.....Hvem vil flytte inn i en fuglekasse som stadig er i bevegelse? Jaja, jeg prøvde :)

ToneM sa...

Så koselig at du har fått leieboere! Vi har også et par svartkviter som ser ut til å vurdere å flytte inn i en av fuglekassene i hagen. Vi krysser fingrene. :-)