fredag 31. mai 2013

Hageeksplosjon, veps og denslags

Det har eksplodert i hagen. Vi har hatt temperaturer her i det siste som vi ikke har hatt før mens jeg har hatt hage! Og det er HELT ok at vi har det altså. Men jeg klarer virkelig ikke å henge med. Jeg var i full sving med å potte planter til planteloppemarkedet, men så oppdaget jeg vepsebol i drivhuset. Jeg puttet det i en boks, og fortsatte etter en stund. Så oppdaget jeg et nytt... Det har jeg ikke turt å fjerne ennå... Så det er litt stillstand.

Ellers så har lammene vært ute på marka som vanlig, til stor underholdningsverdi. Svartkvit fluesnapper har vært her, håper den kommer til å hekke i en av kassene. (I en av fjorårets kasser fant jeg et vepsebol - det håper jeg IKKE den blir brukt til i år...)

Plenen skulle vært klippet for LENGE siden, men den står i kjelleren. Tregt. Men det blomstrer i vei, overalt! Masse flotte greier! Se bare HER! (Klikkbar link til bildebloggen)

Heiloen har også kommet på besøk, den var på nabotomta i går. Helt til naboen kom skramlende med trillebåra og skremte den... Han var ikke mange meter unna den, men jeg tipper at han ennå ikke aner at det var en fugl der i det hele tatt...

Den nye hengekøyen er tatt i bruk, passer bedre til hagemøblene enn den forrige. (Hagemøblene har jeg forresten faktisk hatt noe oljegreier på!) Og første porsjon rabarbragrøt er laget og spist. (Sikkert kommet i kloakken også, men det er vel mindre interessant.)

Så sånn er det, kort oppsummert.

Ingen kommentarer: