fredag 24. oktober 2008

Eventyret er i gang!

Da er vi i gang med graverunde nr 2. Dessverre blir vi nok ikke ferdig i dag, for det skal fylles på litt drenerende masser og det var ikke ledig henger, så da får vi ikke hentet det antagelig. Vel, vi kommer om ikke annet litt lenger, jeg hører gravemaskinlyder i dette øyeblikk. (Så håper jeg bare at ikke internettet er utkoblet/gravd over før jeg får lagt inn dette...)

Drivhusboka kom i dag. Den er fin. Claus Dalby. Gleder meg. Norske hager gjennom tusen år var verre med, det er jo bare trasige bilder i den, like mye (om ikke mer) hus enn hager på bildene. Blæh. Bom med den, får håpe det er en hagehistorieinteressert som vinner den. (Og jeg håper at jeg ikke vinner... Men det er vel lite håp om uansett.)

Været er ikke koselig, det er hvitt på sundet og regnet pisker på ruta.

Jeg vil forøvrig anmerke at det er rart at ingen har kommentert forrige innlegg. "Finn en feil", men jeg sa jo ikke noe om det. Regnet med at det var ganske åpenbart. Men altså, jeg bestilte frø av en pelargonium, hvis ingen fikk med seg det. Om det spirer, så blir det første pellis i dette hus.

Jeg skal ellers ta bort litt topper på gubbens coleuser, plante i små potter og se om det blir noe av dem.

6 kommentarer:

Ellea sa...

Lykke til med gravearbeidet. Jeg synes det er moro å følge med siden jeg også skal til å sette opp drivhus:-)

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Jasså, en pellis...
Jaja, det kan skje den beste! *knegg!*

Miamaria sa...

Jeg kommer ikke til å fortelle gubben at det er en pellis. Den får leve under dekknavn til den gjennomskues - om den spirer.

- Ja Ellea det er jeg helt enig i, artig å følge andre i drivhusprosessen. Akkurat nå skulle helst sett at det var noen andres drivhus det var såpass holoi med, men det blir vel bra! Men ikke akkurat noe for en fredagskveld, egentlig.

Charlotte sa...

Pellis sier du? Ser man det ja.. ha-ha!! Da er du igang.

Drivhusboka har jeg også siklet etter en stund.

Pusepilde sa...

Drivhusboka er herlig!
Norske hager... er interessant på sin måte, men som du sier dreier det seg litt for mye om hus.. Kanskje boka ikke burde vært så tjukk?

Miamaria sa...

Ikke noe pellis-mobbing her! *pekefinger* (Det kan jo være jeg har tenkt mest på bytting, he he?)

Drivhusboka er bra! Masse kule bilder, blir artig å lese.