torsdag 9. oktober 2008

I alle dager


I dag fikk jeg meg en overraskelse. Hverdagsliv er det en nettbutikk som heter, der har jeg vært innom tidligere og kikka, men ikke bestilt noe. I dag viser det seg at dette er faktisk en butikk jeg kjenner som befinner seg i nabokommunen (heimkommunen min), en butikk jeg alltid har likt å stikke innom. Faktisk den ene butikken i området jeg veit som har hatt rosebue til salgs... Det hadde nå vært litt teit om jeg hadde bestilt postordre fra den butikken, he he. Men nå skal jeg innom der ved første anledning, hun har ting jeg har lyst på.

Været i dag ble som ventet, ikke som planlagt. I går var jeg på kurs på jobb til det var mørkt ute - knallvær. I dag kom jeg heim til normal tid - drittvær. Men det var en fordel med det også, for da kunne jeg sovne av og sove i flere timer med god samvittighet. Det trengte jeg, nemlig. Kurs og søvnmangel i helga, og flere dager med kurs etter jobb nå i uka - jeg gikk på reservebatteri. Nå håper jeg bare jeg får sove om en times tid, så skal jeg være i fin form i morra. :)

Litt har jeg imidlertid gjort, også hagemessig. Jeg har jo fått litt planter nå i det siste, og nå har jeg skrevet lapper til dem. Jensen er jo fantastisk, han legger skikkelige lapper med plantene, men de er hvite med svart på og jeg opererer med svarte lapper med hvitt på. ;) Så var det noen flere også, blant annet hvitløk Alexandra fra planteklubben, de må jo merkes godt. Er spent på dem.

Eller så har det gått unna på hagelagsløkene nå på slutten. I skrivende stund er det kun to poser tulipaner igjen, av hele sulamitten. Jeg er veldig glad det er over, for å si det sånn. ;) Gleder meg til våren, jeg tror nesten vi må ha hagevandringer hver dag, for alle hager i Sortland kommer jo til å bugne av vårblomstring. :)

Og om noen lurer på bildet, så er det timian med rim.

3 kommentarer:

Juni sa...

Det der var en butikk etter mitt hjerte. Tror jeg sparer på den linken.

Marosa sa...

Det var et nydelig bilde av timian :-)
Håper du får sovet ut, søvnmangel vet jeg alt om, det kan gå sterkt ut over hageevnen (og alle andre evner i grunnen :-D)

Miamaria sa...

Ja, nå er det helg uten noe arrangement og i egen seng, så nå regner jeg med å få sove ut. :)

- Nettbutikken hadde forskjellig, ja. Om jeg ikke drar innom denne helga, så blir det neste helg.