lørdag 4. oktober 2008

Jippi, gjett hva jeg har funnet!!!


Sann passelig irritert for at SAS-hotell i Tromsoe har idiotisk tastatur uten norske bokstaver og tegn plassert paa merkelig sted, men det faar gaa som det gaar. Det er i hvert fall aarsaken til at dette ser rart ut.

-Saa til saken! Jeg er som nevnt i Tromsoe i helgen, paa kurs. Lite med pauser, men jeg fikk en liten halvtime jeg kunne springe rundt paa. Det bar rett til Army Shop for aa se etter feltspade, den gamle var jo knekt helt av, og lite haap om reparasjon. Jeg hadde forsaavidt ogsaa veldig lite haap om aa finne en i butikken der, og enda mindre etter aa ha gaatt noen (!) runder i butikken. MEN jeg ga ikke opp, og begynte aa sjekke krinkler og kroker mer og mer noye - og JIPPI!!! Bak noe greier ved kassen stakk fram noe som kunne minne om et skaft! Og jippi, det var riktig blad paa den!!! Den siste er naa kjopt. :) Det er den beste plantespaden som finnes, passer meg perfekt!!!

Saa vimset jeg rundt og kikket, men saa fant jeg ikke flere butikker i passende naerhet til hotellet, og returnerte. Like for hotellet saa jeg et skilt med "antikvariat", og jeg kom til aa tenke paa boka som "alle" leter etter, nemlig "Urtehagen paa Knatten". Jeg var litt tidlig ute i forhold til motet, og fant ut at det var jo greit aa bruke fem minutter paa aa sjekke om de hadde den, saann at jeg kunne slippe aa vente paa moetet. "Joda, den har jeg i hvert fall hatt inne", sa mannen. Jeg var passelig sjokka, saa jeg sto helt i ro mens han forsvant paa loftet for aa lete.

Mannen kom ned med bok! :) Saa naa reiser jeg hjem med boka til flylektyre, og feltspade i kofferten. Saa var det jammen verdt aa ta turen likevel, selv om jeg egentlig heller skulle holdt paa i hagen enn aa dra paa kurs denne helga. ;)

Gubben tar visst bilder av drivhusprosessen, som gaar sin gang mens jeg er borte. Har ikke hoert om at noe har gaatt helt skeis, saa jeg tror det gaar forelopig bra!

4 kommentarer:

Signe sa...

Så heldig du var, med både spade og bok. Denne spaden må du legge ut bilde av når du kommer hjem, sån at vi får se om det kan være noe for andre å ha og :))

Bare pass på at den kommer i kofferten, og ikke i håndbagasjen, for da er det ikke sikkert du får den med hejm.

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

So goey :-)
Gratulerer med spade og bok, skikkelige kupp, jo. Og så var det moro aa late som jeg ikke har saernorske tegn på mitt tastatur heller. Hehe, lett å more.

Berit sa...

Flotte funn!
Eh - fikk du med spaden på flyet eller ble den beslaglagt som farlig slagvåpen?

Miamaria sa...

Jeg passet nøye på å legge spaden i kofferten, ja. ;)