lørdag 18. oktober 2008

Sånn passelig irritert nå

I morges var det rim på bakken. Det var flott selv om det innebærer at det har vært frostnatt, for da kunne jeg ta massevis av fine bilder, blomster og strå med rim på. Det kan bli kjempefine bilder. Nå skulle jeg akkurat sette meg her for å laste bildene inn på maskinen, og åpnet luka i apparatet for å ta ut kortet.

Null kort. Ingen bilder er lagret på apparatet.

Dette gjør meg sånn passelig eitrende forbannet. Ixusen gir tydelig beskjed når det ikke er kort i kameraet, jeg tror til og med den streiker. Men dette nye, fjonge kameraet, gidder såvidt å gi beskjed. Og hvis jeg stiller på noe i full fart før meldinga egentlig har rukket å komme opp, og det gjør jeg gjerne når jeg har det travelt, så forsvinner den bare og så later det som ingenting. Åh!!!

Jeg tror det er første gang jeg har håpet på en frostnatt. Om det blir det, så får jeg ny sjans i morratidlig, nemlig... Men nå vet dere i hvert fall hvorfor dette innlegget kommer uten bilde. :( Det er Canon som har skylda.

Ellers så har jeg vært på loppemarked i dag og kjøpt meg 15 glasskavler. (kuler) Det sto ti kroner på lappen men jeg fikk pruta dem ned til fem kroner stykket, for jeg mente å ha kjøpt dem for det før. (Men nå mente mannen at lappen med 10 kr/stk hadde stått der i årevis, men da har jeg prutet før også...) Så var det minstepris 80 kr på en vinglassflaskeballong, og den kjøpte jeg til 100 kr på auksjon. Og det var det jeg kunne tenke meg å betale for den, maks, for den var brun og jeg liker de grønne best. Men det var en grei deal.

Kjøpte meg også en flettaboks med lokk, som jeg skal ha i drivhuset. ;) Oppi der skal jeg legge litt småtterirot. Og så kjøpte jeg tre kurver, sånne som juledekorasjoner kommer i. De kosta 5 kr stykket, så da tenkte jeg at det var jo billig pris, da kjøper jeg jo bare et par løker, henter litt mose og sånt og planter oppi, vips fin premie til julemøtet i hagelaget?

Så har jeg vært innom hverdaglisv.no, den egentlige butikken, de har mye fint altså. Og så har de en portal som jeg ikke tror ligger ute i nettbutikken. Gubben syntes den så solid ut, han hadde ikke tro på at vind skulle klare å ødelegge den. Fant også ei tavle, den kunne jeg tenke meg å ha på arbeidsbenken. Men kjøpte ikke. Jeg skal tenke på det.

3 kommentarer:

Ellea sa...

ÅÅÅhhh..nå ga du meg en god ide til hvordan jeg skal få oppbevart alskens skrot i drivhuset og likevel få det til å se pent ut:-) Takk skal du ha!

Vivi sa...

Kjenner igjen det med å ta bilder uten kort/film. Den første jula her vi bor nå, da hadde jeg ikke film i kamera og dermed ingen minner fra den kvelden. Ja ja, man lærer av sine tabber.

Miamaria sa...

Ellea - ja, ikke sant? Men gubben trodde ikke noe på at jeg kunne få alt rotet ned i den kurven, he he. Men NOE går oppi.

Vivi - Jeg trøster meg med at rimbilder er mindre verdifulle enn julebilder, men det var jammen noen blinkskudd der, det er jeg ganske sikker på. Vi får håpe at jeg har lært min lekse nå.