lørdag 25. oktober 2008

Trinn 2 ferdig

Ja, da er trinn 2 i graveeventyret ferdig. Gubben foretok altså trinn 1 med en minigraver ei helg jeg var borte her tidligere. Sist helg sto eventyret i stampe, det ble bare en besiktigelse av oppdraget. Men denne helga kom eventyreren for å ta en runde med gravemaskin, og det var jammen en del arbeidstimer som ble lagt ned. Først gravd et schwært hull, så fylt pukk, gravd grøft, og så fylt på singel. (Inkludert henting av massene.)

De har holdt på i massevis av timer ute her. Har ikke vært ute og sett finishen, men det er sikkert bra. Skal ta bilde i morra. Neste trinn nå er vel forskaling, markplater og slikt. Men i morra har det vel meldt storm her, så det er vel ikke så lurt å blafre rundt her med lette plater...

Det jeg lurer på nå i forbindelse med enste steg i prosessen er om jeg skal ha den druekassen, eller om jeg bare skal droppe den. Men da dropper jeg jo hele drueprosjektet, og det var jeg jo ganske hekta på nå. Hmmm... Har lagt ut tråd på hagegal, får se hva folk tror om det.

Jeg kom meg ikke av gårde etter mose. Men jeg fikk lest noen sider i den nye drivhusboka. Den er like fin som jeg hadde inntrykk av. Ikke noe bomkjøp med den nei. Ikke er dansken vanskelig heller. Er så fornøyd med den!!! :)

Innleggets bilde heter "høstfarger i komposten"

- Nå koser vi oss med sist ukes premie i vinlotteriet, en ikke verst hvitvin. :)

3 kommentarer:

Harryford sa...

Deilige høstfarger!

Det blir et dønn seriøst prosjekt det drivhuset!

Hold på hatten, der meldes vind - med d! ;-)

Harryford sa...

Jøss - er klokka bare 19.35 hos deg! - Her er den 03.38 - korrigert vintertid!!!

Miamaria sa...

He he he, dønn seriøst det kan man visst trygt si. Kanskje litt i meste laget. ;)

- Hm, tro hva som har skjedd med den klokka? Skjønner ingenting.