tirsdag 18. november 2008

Fysj for et vær

I dag er en dag som virkelig illustrerer hvorfor jeg hater vinteren. En ting er denne snøen, som kommer dalende. Som medfører brøyting, kosting av bil, snø inn i gangen, osv. Det er så. Hvis den da bare kunne ligget der, stilt og rolig.

Men neeeida. I går ble det mildvær, og etterhvert regn. Da er det at det kommer. Slapset. Grrr. Is, vått slufs man vasser rundt i. Og i dag så har det jammen begynt å komme slufs ned fra lufta også. Argh. Hater det.

Også har jeg sendt frøboksen videre i dag. Hadde et lite frømøte her i går. Artig å bytte frø med en sånn boks, som det ligger alle mulige sorter frø oppi - og så er det navn på dem, ja altså ikke bare på blomsten det blir av frøene, men den som har samlet dem også. Det gjør det litt mer spennende enn å kjøpe frø i butikken.

4 kommentarer:

Mario sa...

Usj sender litt sympati til deg.
Stabil snø som ligger der du vil ha den er å foretrekke.

Juni sa...

Det der slapset kan ikke jeg heller fordra, men det er slik det pleier å være her når det kommer ned noe i litt fastere form enn vann.Derfor liker jeg heller ikke vinteren noe særlig.

Harryford sa...

Sørlandsvinteren, ved kysten, er på samme viset, snø, regn, vind, stille, - vekslende - dag etter dag! - - - - - 5, eller i alle fall 4, - måneder i sørfrankrike - drømmes det om!!!!

Miamaria sa...

Hi hi hi, ja det er nok flere som har samme sorten. Sørfrankrike hadde vært noe!