fredag 28. november 2008

Helg er deilige saker!

Nå har jeg ventet på helg i noen dager, og endelig er den her. Sitter med en Munkholm og dagslyslampa, mens jeg funderer på hva jeg skal gjøre i morra. Det må shoppes noen julegaver, helt klart. (Nå har jeg lest at en øl er like mye kalorier som en pølse, så jeg kan muligens utsette middagen noe.)

Fikk en veldig positiv melding i dag. Kan ikke si nå hva det er, for det er en hemmelighet - noe jeg prøver å fikse for hagelaget som skal være en overraskelse. Så langt er alt etter min plan. ;) Så får vi se hvordan det går til slutt, jeg er foreløpig ganske spent. Jeg kommer garantert tilbake til saken etterhvert, uansett hvordan det går - dere blir orientert. :)

Jeg vant ikke på vinlotteriet på jobb i dag. :( Normalt sett er jeg ikke så sur for det (bare later som), men i dag var den ene premien en rød amaryllis. Det trenger jeg. Men neida, jeg ble ikke trukket ut. Da må jeg vurdere å kjøpe i morra. Jeg har jo nå tre dekorasjoner med hvite amaryllis i (Alfresco het den tror jeg), men det er jo rød som er julefargen. Må ha minst en rød da, vel?

Ellers er det lite hagenytt her, ikke så rart når hagen er snødd ned. Hadde ti minus i går så det var veldig fint at det var snø. For min del må den bare ligge her - men det trenger ikke å komme mer nå altså!

- Jo, for de som leste Posten-innlegget mitt her om dagen så kan jeg gledesstrålende fortelle at i dag fikk jeg en ny brevsending som var tjukkere enn sprekken, men den kom likevel OPPI kassen, ikke til posthuset med lapp i kassen. Håper det fortsetter. ;)

3 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen min :-)
Blir spennende å høre hva du nå har funnet på i Hagelaget. Du er jammen kreativ.
Håper du får ei fin helg, høres ut som en god plan å ikke vite hva du skal gjøre.
Og husk; øl-kalorier er bedre enn pølsekalorier.

Ellea sa...

Hadde jeg valget sånn en fredagskveld hadde jeg definitivt valgt ølkalorier framfor pølsekalorier:-)

God helg til deg:-)

Miamaria sa...

Det ble med ølkaloriene. ;)