søndag 14. desember 2008

Jeg er her ennå, altså

Om noen skulle ha registrert at jeg ikke har skrevet på en stund, så er altså forklaringen at jeg har vært på ferie. Jeg har ikke nevnt noe om det, for jeg liker ikke at det står på internett nøyaktig når huset står tomt - nå har jeg hørt at andre har offentliggjort det på facebook så jeg kunne like gjerne nevnt det selv. Men vedkommende kjenner tydeligvis ingen tyver heldigvis, så huset var like innholdsrikt nå som før vi dro. Men jeg liker ikke Facebook noe mer nå enn før, for å si det sånn... (Nå har vel vi ikke så voldsomt mye av interesse i dette huset, men likevel.)

Vel, vi har altså vært en tur på Gran Canaria. Bilder kommer etterhvert i bildebloggen regner jeg med. :) Foreløpig får dere klare dere med dette bildet fra et sommerfuglhus, det var artig, det er så mye fint i sommerfugler. Var også innom en kaktushage og et orkidéhus.

Vi har vært skeptiske til sånne "pakketurer" med charter, og fikk vel de fleste forestillingene bekreftet. Takk og pris fikk vi ikke de dritingse folkene ved siden av oss i flyet hjem, slik det først så ut for... Fyttirakkarn, de stinket som de hadde vært på fylla i fjorten dager og det tror jeg nok de hadde vært også... Veldig morsomt på et fly som var nokså fritt for oksygen i allerede ved takeoff. :( Blæh! Godt å komme hjem til nordnorsk frisk vinterluft etter en sånn tur!

Men bortsett ifra typiske charternordmenn og turistmaskinområder, så var det ikke så verst. Vi leide bil, og fikk sett oss rundt på steder som ikke var like turistpreget. Vestsiden var også mye grønnere enn turistområdene i sør. Skikkelig rart var det, det skjedde ikke sånn gradvis. Vi kjørte og kjørte, og vips rundt en sving så ble alt helt forandret! Snodig, aldri opplevd lignende, skillet var helt tydelig.

Nei nå skal jeg få oppdatert meg på diverse sider på internett, kanskje pakket ut, og ordnet litt i feriebildene. Regner med å legge ut litt i bildebloggen utpå ettermiddagen/kvelden.

4 kommentarer:

Ellea sa...

Velkommen tilbake! Jeg gleder meg til å se bildene i fotobloggen din:-)

Miamaria sa...

De ligger der de, det tar bare år og dag før det oppdateres i listene i dag. :(

Elisa sa...

Sikkert deilig med en tur ned i sola og lyset sånn midt på vinteren!

Miamaria sa...

Jepp, det var fint! - Og nå er det ikke lenge før sola snur heller! Hurra! :)