tirsdag 23. desember 2008

Nå er det bare nissene igjen

Ja, jeg slenger nå ut innlegg, mest for å teste når det kommer - og hvilket innlegg det da er som dukker opp på Hagegals liste... Jeg skreiv innlegg ganske raskt etter jeg kom fra jobb, for jeg tenkte at da kommer det i løpet av ettermiddagen - jo, det kunne jeg tro. Grrr. Ennå ikke dukket opp. Men jeg har lagt meg selv inn som følger, og den oppdager det nye (men nå forrige) innlegget. Merkelige saker. Det er ikke før nå i det siste jeg har fått dette problemet, men nå er det plutselig konsekvent. Har ikke endret på noe, rart.

Juletreet er nå pyntet. Da det kom inn i stua, ble det straks mer tydelig at det er litt tynt i toppen i forhold til resten - det kommer særlig frem på grunn av konglene. Største problemet med det, er at ledningene blir helt umulig å skjule oppi toppen der, men det får så være. Konglene er kule, så det veier litt opp. Ingen har likt juletre, det er helt sikkert. ;) Og litt julepynt fikk jeg da plass til likevel.

Nå må nissene settes utover.
Og juledekorasjonene jeg har laget, de må frem i lyset nå.
Og alle kakeboksene med nøtter, godterier og kaker oppi.

3 kommentarer:

Anonym sa...

God jul. Jeg synes treet var flott, jeg.

Juni sa...

Det fine med juletrær er at de blir som regel bedre med litt lys og pynt. Husker ei gang vi hadde et som var et typisk krok tre, det var så ujevnt fordelt med greiner at det bare måtte stå i en krok. Men det ble altså mye bedre når det fikk litt stasj på seg.
Treet deres var slett ikke galt.

God jul!

Miamaria sa...

God jul til dere også. Treet blir faktisk bare finere og finere, det. :)