mandag 22. desember 2008

Postsein og julestemning

Ute er det blitt julestemning. Har snødd masse i dag. Har snødd en del - jeg gjentar - det er nok nå!

Posten er sein. Hører om folk som venter på pakker som er sendt lenge før fristen for at det skulle komme fram til jul - vel, de har enda et par dager på seg men de ligger dårlig an i en del tilfeller.

Det jeg venter på, er hagepost av forskjellig slag. Jeg skjønner ikke at ikke Postsen skjønner at sånt haster. ;) Hi hi hi. Håper det kommer en av de nærmeste dagene. (Jeg var så utålmodig at jeg ringte heim til gubben da jeg trodde han hadde hentet posten, bare for å høre hva som hadde dukket opp. Niks.)

Alfresco har endelig kommet ut med et par blomster til. Den har hatt to - så kom det to til - og i det samme, så klappet de to første sammen... Typisk schmypisk, men den er nå fin uansett. (Alfresco er altså hvit, bildet i dag er av en helt annen... Beklager forvirringen.)

Jula er i rute. (Hrmpf, nå sitter jammen gubben på andre siden av dataskjermen og tar en julelikør eller hva det kalles det der...) I dag er det vasket noe her, gubben har pottet om noen planter og drept noen (som var halvdaue fra før) og fjernet duker og sånt så det er klart til julegreiene.

Nå er jeg spent på når dette innlegget havner i blogglista Hagegal. Det har tatt sin tid de siste gangene, timevis. Vi får se.

3 kommentarer:

Juni sa...

Det er fyktelig å vente på pakker som aldri kommer, og da spesiellt de som en gleder seg til og er spente på.

Jeg ønsker deg en god og trivelig jul!

Ellea sa...

Hagepost er viktig! Håper det kommer snart. God og fredfull jul til deg:-)

Miamaria sa...

Takk det samme til dere! :)