tirsdag 10. februar 2009

Kul ferskingkveld

Jeg er frisk, har vært på jobb i dag - og på ferskingkveld. Den var kul. Det var rett og slett morsomt. Dessverre er det sånn når man er med å arrangere at man får ikke pratet med folk så mye som man har lyst til. Det blir sånn at man svarer folk på det de spør om, men man får ikke spurt selv, på en måte. Og navn - jeg aner ikke navn på noen. :( Men vi håper de kommer tilbake, så får jeg vel lært meg det.

Jeg fikk vist frem boksen med de daue småplantene, men prikling ble det ikke noe av. (Jeg hadde glemt å ta med hanskene, så det ble litt uaktuelt...) Så hadde vi massemasse premier, når jeg tenker meg om så vant jeg en dings selv. En slags kurv man skal henge opp tror jeg. Mulig det skal stå potte oppi, jeg vet ikke. Får sjekke det nærmere.

Som sagt, jeg er frisk - men travel, så det blir ikke så mye å høre fra meg før litt seinere. Har så smått planer om å droppe alt med Hageselskap og hagelag og .info på Hagegal og alt sånt i morra og rett og slett dra på en konsert. (For torsdag er det møte i drivhusgruppa til hagelaget igjen... Og så er det jo helg allerede!)

Ellers har vi massevis av snø. MASSE. Jeg er passe pisst (så pist at den har to s-er) på brøyterne, når de endelig kom i kveld (har ikke brøyta hele dagen opp her), så brøyter de kun opp veien TIL parkeringsplassen. (Det sto INGEN biler der, helt tomt.) Ikke en stripe inn, ikke en stripe opp - ikke plass for å parkere, snu eller noenting. Han må være ny, han der. Jeg håper han har vett til å ta mer i morra tidlig (men nå ser det jo brøytet ut fra veien), ellers får han en telefon i morra frykter jeg.

PS. Charlotte, takk for dummiesen. :)

2 kommentarer:

Ellea sa...

Så bra at ferskingkvelden gikk så bra:-) Hvis du ser i bloggen min ser du en usedvanlig pinglete spire som du kunne brukt til skrekk og advarsel!:-))

Miamaria sa...

Jeg skal se etterhvert, jeg har kommet litt bakpå med blogglesingen i det siste. :( Har planer om å komme ajour i helga - det er jo freddan snart!