mandag 2. februar 2009

Strøyk på urinprøven, gitt

Det er ikke bare en spøk, det går an å stryke på urinprøver. Av fire mulige på vår avdeling på jobb i dag (årlig kontroll hos legen), strøyk alle tre damene. Konkluderte med at vi må ha feil utstyr for den type prøver... (Det fant jeg forsåvidt ut i morges, da jeg prøvde å gjennomføre testen.) Så vi må ta den oppatt, men jeg lurer nå på hvor hen jeg skal få fatt i herreutstyr til fredag, he he he, siden det er bare det som virker tydeligvis.

Så mente han at hoftevondten min bare er en skive nederst i ryggen som har "sklidd litt ut" og presser på en nerve, så jeg er overlykkelig for det kunne gå over av seg selv. Skulle baaare vente med kiropraktor, til det eventuelt blir verre. Flott lege, kommer med svar på bestilling.

- Så til hagerelatert, jeg har sådd i dag også. De tre som lå i vann - artisjokk, Passiflora edulis og Passiflora caerulea.

6 kommentarer:

Harryford sa...

Det finnes vel en herre i din nærhet som velvillig låner deg sitt utsyr til en prøve ville jeg mene!

Ellers pleier våre "doktorer" å anbefale gåturer i ulendt terreng - for det meste og de fleste vondter!!! Og virker det ikke, kan en komme tilbake - og få det samme rådet - en gang til!!!

Hmmmm - artisjokk har jeg aldri prøvd! - å så!

Ønsker deg en fin dag tross "div"!

Mokki sa...

*fnis* det minner meg om kollegaen min som kom på timen hos bedriftslegen i siste liten om morgenen før han hadde time. Han hentet første og beste glass på kjøkkenet til urinprøve, skylla av det og la i vei til doktoren. De holdt på å legge ham inn på akutten - han hadde tatt et syltetøyglass som ikke var akkurat helt rent og fikk dermed skyhøyt sukkernivå... *hihi*

Miamaria sa...

Ulendt terreng er livsfarlig på denne tiden av året. Jeg holdt på å ende mine dager på den flate parkeringsplassen i morges faktisk... Men jeg har jo investert i svinedyre fjellsko så hvis det bare kan bli vår nå så! (Fjelltur frister definitivt mer enn kiropraktor.)

- Fantastisk historie Mokki! Vi damene tenkte å ramle inn der samtidig på fredag med hvert vårt norgesglass med saft oppi, men noen mente at de på venterommet (som faktisk er sjuke) ikke kommer til å se humoren i det. Nesten litt synd, artig idé.

Maiblomst sa...

Eg kjenner til den vondten som liksom sit i hofta eller nedover foten, men egentleg kjem frå ryggen! Dersom du har hatt det ei stund ville eg ikkje nølt med å gå til kiropraktor!! Kvar gong eg var innom ein lege fekk eg beskjed om å gå i ulendt terreng og trene, men det hjalp lite. Då eg endeleg kom meg til kiropraktor fekk eg vite at ryggskivene mine hadde stivna i for stor svai, og klemte på ei nerve. Etter at kiropraktoren fekk løyst ting opp og fekk det på plass, så hjalp det med trening!! Og kiropraktorar er absolut opptekne av trening, øvelser, osv.

Maiblomst sa...

Ein ting til. Å gå til kiropraktor er fort gjort, utanom den først konsultasjonen, tok det gjerne 5-10 min, så du slepp å bruke heile dagen på det. Eg var så heldig å gå til ein som byrja med pasientar slik i 6 tida om morgenen, så kunn ein bli ferdig før ein skulle på jobb! :-)
Etter 3 svangerskap kan eg litt om urinprøvar. :-D

Miamaria sa...

Hm. Jeg tror nok at jeg må bli litt verre før jeg lar noe kiropraktor knekke og brekke. Skummelt. Det er bare én dag det har vært så galt at smerten gikk ned i foten, så.

Prøver meg en trimtur først. ;)