onsdag 4. mars 2009

Derfor må jeg vente!!! Jeg må! vente

Dette bildet skal minne meg på hvorfor jeg må vente enda litt lenger før jeg sår tomat. Vi har altså kjøpt drivhus for å slippe dette her i stuevinduet... Og jeg må vente med å så tomat, sånn at de fortsatt er flyttbare når dette drivhuset har kommet opp! For foreløpig ligger det trygt i kjelleren, nemlig. Vente, vente.

- Men andre ting har jeg som spirer, hurra! Har sådd en del sommerblomster, og nå har det spirt både i går og i dag. Salvia argentea, ullsalvie som noen kaller den, spirte i går, og i dag har blåkorg og salpiglossis spirt. Kult. Da blir det snart prikling antar jeg.

I går hadde vi hagelagskveld igjen (jeg har avskaffet hagelagsmøter, hagelagskvelder høres mye koseligere ut!), "mens vi venter på våren" het kvelden og vi kikket på fine hagebilder til inspirasjon og bortdrømmelse. Masse fine premier og greier. Deriblant en DVD med tre episoder av "Tid for hage", som jeg kjøpte på Posten til en femtilapp. (Halv pris) Kanskje de har det andre steder i landet også, kan være verdt å ta en ekstra titt der hvis man er innom.

Ellers så har jeg endelig en ledig dag hvor jeg kan gjøre akkurat hva som helst, og det er ganske deilig!

8 kommentarer:

Gry sa...

He-he artig bilde - og en fin påminnelse

Anne på Moseplassen sa...

knegg-knegg
Jeg har ikke så fint bilde, men jeg hadde tilsvarende problem i fjor, det ble forværret av at vi ikke fikk somla oss til å ordne tomatenes uteplass før det var flere uker uti mulig periode...

Alt godt sa...

Hahahaha, godt å ha til påminning og skrekk og advarsel!

Mari sa...

Hehe er det en sånn innsynsskjerm? Flira godt når jeg så bildet ditt. Her har det ikke vært fult så "ille", men spørs nå hvis frøa finner ut at de skal spire...

ToneM sa...

Du store allverden! Dette var jo en skikkelig tomatjungel!

Miamaria sa...

Jungel ja, det er nok beskrivende. Jeg var SÅ fornøyd da jeg hadde klart å skvise fem tomatpotter i ett eneste stuevindu. Men dere ser... Nå ble det litt bedre etter dette bildet, det dere ser er nemlig starten på en kraftig beskjæring. Massakre, nesten.

Innsynsskjerm? - I hvert fall fullgod utsiktssperre, spør man gubben. Vi så jo absolutt ingenting ut her.

Pusepilde sa...

Håhåh!

Ja hva skal man med gardiner...?
Første året vi bodde her prøvde jeg vinduskarmmetoden. Alle plantene endte sine dager med bøy på midten og jord ut over gulvet..

Miamaria sa...

He he he

Ett år, husker ikke om det var i fjor, så hadde jeg en som vokste helt opp til taket, ned til gulvet, og så oppover igjen... Jeg hadde jo ikke hjerte til å kappe i den... (Binder dem opp i gardinstanga)