tirsdag 24. mars 2009

Gleden ved å få pakke!

Jeg ventet på pakke fra Hageliv. Har ventet noen uker nå - fikk ordrebekreftelsen 12. mars. I går ga jeg opp ventinga, og sendte mail og lurte på om de hadde fått bestillingen. Det gikk så kjapt sist nemlig, da fikk jeg pakkenummer og alt. Under over alle under, i morges lå det mail om at pakke var sendt sist onsdag!

Jippi!!!

Gikk straks inn på pakkesporinga - den ene pakken var ankommet Sortland! Jippi! Seinere på dagen var også den andre ankommet - men så var de forflyttet fra 8401 til 8400, og Sortland med rare bokstaver... Jeg begynte straks å lure... Kunne de ha flyttet pakken opp til Vestmarka for å kjøre den ut!!! (Det tar et ekstra døgn, jeg er ikke hjemme når jeg er på jobb...) Men gikk inn et sted man kunne se hvor de holdt til, og på kartet var det merket av posthuset nede på Sortland, hurra!

Gikk ned i matpausen, men der var sirup bak skrankene og masse folk. Talte ned tiden til jeg var ferdig på jobb - to timer, en time - halv time - jippi, raste ned og fant parkeringsplass. Men var pakken der?

NULL poeng for å gjette riktig, svaret er alt for enkelt. Pakken var IKKE der, den var i Vestmarka, forsøkt levert... Jeg blir IDIOT snart. Landpostbud er kjempemessig for gamle folk som sitter hjemme og venter på pakker, og for folk som jobber andre tider på døgnet (ok, ikke for folk som har vært på nattevakt og blir vekket av postbudet kanskje...) - men for meg som er på jobb, så betyr det en ekstra dags venting på pakke.

Grrrrrrrrrrrrrr

Det mest begredelige er at hageliv legger ned butikken for godt. Det var skikkelig kjipt, det var så mye fine saker de solgte der.

Det positive oppi dette, er at jeg sjekket ordrebekreftelsen. Og det jeg oppdaget, var at jeg nok har gått litt amok da jeg bestilte, for den stemmet ikke heeelt med bestillingslistene, he he he. Så hvis alt jeg har bestilt er i de pakkene (det tror jeg siden jeg ikke har fått mail for sist fikk jeg beskjed om det som var utsolgt), så har jeg enda mer å glede meg til enn jeg trodde!!!

Håper bare ikke noen kommer hit for å hente tingene sine i dag... Jeg sendte jo melding ut om at pakkene var kommet. :(

2 kommentarer:

Juni sa...

Forviklinger er ordet som detter ned når jeg leser dette.
Håper du blir kjempefornøyd med det som kommer når det kommer!

Miamaria sa...

Ja! Nå er den kommet! Og jeg er kjempefornøyd! Jippi!