onsdag 25. mars 2009

Ingen prikling nei,men masse gjort!

Vi fikk gjort masse på styremøtet i dag. Tror vi hadde femten saker på lista... Det er litt planer i hagelaget framover, og da er det viktig at vi setter i gang arbeidet med forskjellig.

Priklekveld skal det bli. Så nå må jeg bare så litt mer, så det blir noe å prikle. Og så blir det urtekurs, seks kvelder. Støypkurs blir det. Og 9. mai blir det vårplantemarked, om det blir. (Er det ikke nok vår da, så avlyser vi.)

Ellers fikk jeg lite gjort, annet enn at jeg går og kikker på de fine tingene jeg har kjøpt, og pønsker på hvor hen jeg skal ha dem. :) Hi hi hi. Og så har jeg kikka litt for å se hva det er som må prioriteres først, priklemessig.

Det blåser igjen. Sånn at jeg hører det inn. Fuglen på bildet var forresten innom her, en dag nå nettopp. Den satt lite i ro, så den var ikke lett å fotografere. Men jeg klarte å få til dette litt uklare bildet. Så nå først at han har frø i nebbet, det var jo litt kult.

2 kommentarer:

Ellea sa...

Kuult bilde, med frø i nebbet:-)

Så heldige dere er som skal ha støpekurs. Jeg har så lyst til å lære meg det. Skulle gjerne ha støpt noen heller og et fuglebad.

Miamaria sa...

Ikke sant?

Jeg var selv med på støypkurset vi hadde sist høst, det var kjempemorsomt. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det jeg støpte men.

Kjøttmeisen ER kul, den er bare litt for vanlig til at man tenker over det. Men sett forfra, sånn som på bildet, så ser han jo ut som en superhelt. Har sånn maske rundt øynene. Stilig kar!