tirsdag 7. april 2009

Bokbestilling

I dag har jeg handlet bøker for masse penger. Heldigvis ikke alt til meg, noe er til hagelaget også - jeg synes hagebokpremier er fint. :)

Frø, ganske enkelt av Ulla Hasselmark
Urter i hagen av Ansof Wüller Christophersen
Vondt i hagen av Tor Smaaland
Annas örtagård: om glädjen att odla och använda kryddor, av Anna Bergenström
Handbok för köksträdgården, odla grönsaker, kryddor och bär, av Lena Israelson

Synes de var billige hver for seg, men det baller liksom fort på seg. :) Nå venter jeg i hvert fall spent på å få bokpakker i posten. Det må da være noen av disse som er verdt å lese? ;)

2 kommentarer:

Rita sa...

Jeg har Frø - ganske enkelt, og Vondt i hagen. Boka til Ulla Hasselmark har jeg lest flere ganger, og henter den stadig fram igjen. Den er knakende bra:)

Tor Smaalands bok er også lesverdig, men jeg syns av og til at han gir litt "flåsete" og "lettvindte" svar på de spørsmålene som stilles. Men han skriver jo fryktelig underholdende så jeg syns uansett det er morsomt og lese. Og det er mange gode tips i boka :)

Miamaria sa...

Hm, det var litt dritt for ingen av dem hadde jeg egentlig bestilt til meg selv... Eller jo, den ene bestilte jeg vel to av. Men jeg kan vel bla gjennom dem før de leveres som premier... Og det er jo kjempekjekt med premier som faktisk ER noe bra å vinne! Ikke bare alskens skit!