onsdag 20. mai 2009

Hurra, så er det helg igjen på et vis

Gubben er effektiv. I dag har han vasket hus, trampet i en potte med liljeløk så jeg har fått pottet om, og så har han vasket og kloret plattingen. (Vi bruker Harryfords grønnsåpemetode.)

Selv har jeg mest svimet rundt. Luket litt ugress og dausenn, pottet om småtterier, merket planteloppis-potter - og ikke så mye mer dessverre. Sovet litt i hengekøya og lest i Hagen for alle. :) Jo, så bestilte jeg billetter sørover i går kveld, fristen for å angre gikk visst ut nå nettopp.

Det er kult. Det er den helgen Ramme og Tøyen er, jeg håper å komme meg på noe av det. Tøyen skal jeg innom uansett, det er bare et spørsmål når!

Så tror jeg at jeg har klart å vekke den ene brunneraen (forglemmegeisøster) til livet igjen, ved å sette en plastklokke over. Da er det bare den tredje igjen, pluss en bregneaktig sak som ikke har overlevd av de plantene jeg kjøpte på salg sist høst. Ikke verst.

Nå fikk jeg akkurat melding at det er loppis i helga. Da må jeg velge mellom loppemarked (hvor jeg vet de har en gyngestol jeg kan tenke meg til å ha i drivhuset) eller hagelagstur til Dragland. Umulig valg. Skitt.

Jo, så ligger det jeg har tatt bilde av i dag her.

3 kommentarer:

ToneM sa...

Nei, valgets kval er ikke alltid så enkelt! For meg blir det dessverre litt for enkelt: Draglandsturen kollidrer nemlig med familiebesøk i helga. :-)

Vivi sa...

Du får sende gubben til å kjøpe gyngestolen, også så kan du dra til Dragland og kose deg.
Arbeidsfordeling og alle blir fornøyd, i allefall du.

Miamaria sa...

Ja, om ikke gubben så tror jeg kanskje der er andre jeg kan sende til loppis, god idé.