mandag 1. juni 2009

Der lurte jeg kjøttmeisen

Nå har fotoapparatet stått ved vinduet en stund, og endelig lurte jeg kjøttmeisen. Ingen perfekte bilder, men jeg fikk bilde med den på om ikke annet.

Ny kontrabeskjed om bjørkebladsafta er at den ikke er riktig så ille som jeg syntes. Har hatt et testpanel her i dag, en skribent og mine foreldre - to var passelig positive (jeg tror de to er sånne folk som synes sånt er kult) mens den tredje ikke syntes den var noe særlig. (Ærlig?) Vel, jeg har et nytt testpanel på vei hit nå, så får vi se.

Eller så har vi samme dritværet, men vinden holder seg heldigvis stort sett til nettene. Men det er jo ikke så skøy å bli avbildet i hagen sammen med blomster - regnvær! For det første ser blomstene trasige ut (mange lukker seg jo), og så ser JEG trasig ut med vått hår! Dritt. Jaja, alt for hagesaken?

Skal egentlig på en hageekspedisjon i ettermiddag, men det tror jeg må bli med regnklær på. Hvor i alle dager er det blitt av ponchoen? Hmmm, mener da gubben sa det her om dagen, hvor han hadde sett den. Men hva var det han sa, tro?

5 kommentarer:

Hanne sa...

Det var ikke lenge det var opphold og litt sol nei.. :( Håper intervjuet ble bra,selv med vått hår og pjuskete blomster!
Har fått en kraftig forkjølelse etter å ha trosset regnet for noen dager siden :( var ute å arbeidet i hagen,godt påkledt,men det hjalp ikke.
bjørkesaft høres ikke godt ut,men hadde jo håpet at jeg tok feil..mengder med sukker burde kanskje hjelpe.. ;)

Miamaria sa...

Nå har testpanel nr 2 vært her, og de godkjente også saften. Den ene i dette testpanelet er 3 år, så han anser jeg for å være ganske så pålitelig hva sånt angår.

Ellea sa...

Treåringer er definitive pålitelige i slike testpanel:-)

Synd med drittværet dere fikk i pinsen det. Litt av en kontrast til det fantastiske sommerværet vi ble velsignet med. Her nytes det, for det er over i morgen.

Anonym sa...

Poncho-tips; Skapet på boden :)
Gubben.

Miamaria sa...

Det drittværet passet særdeles dårlig ja. Håper bare det bedrer seg til lørdag, da har vi jo planteloppis!

Jeg fant ponchoen! Under noe redskapsremedier og en vifte og diverse...