tirsdag 2. juni 2009

Posten er seg sjøl lik

Posten skulle ringe meg i dag, men jeg hadde ikke hørt noe etter to timer og de hadde ikke "bippet" den inn på Sortland, så ringte jeg kundeservice. Han fikk fatt i folk her, men de ville ikke si sånn cirka når de skulle være her sånn at jeg kunne dra heim og motta pakken. Nei, de skulle kjøre den ned til hentekontoret (posthuset) - i dag! Jeg til hentekontoret etter jobb - neida, ingen pakke!!! Kjørte opp der budene kommer inn - der var bare en mann som sa at alle var gått heim, det var ingen der. Det han muligens ikke tenkte på, var at Posten-klærne hans var ganske avslørende. Han sjekket, pakken var der - og jeg fikk den! Pakken med Jensen-staudene!

Måten de må ha behandlet pakken på er et eget kapittel, Jensen pakker plantene godt. Menmen, det meste overlever nok. (Neppe alt - de har jo tørket en del også, på denne reisen.)

Har vært på drivhuset med hagelaget i mange timer i dag og pottet planter for loppemarked. Hadde sjøl med hvitveis, Meconopsis quintuplinervia (klokkevalmuesøster) og litt sånn småtteri, flere andre hadde også med. Ble ganske mange planter bare i dag!!! Håper på ok vær på lørdag, så får vi nok inn noen kroner.

3 kommentarer:

Ellea sa...

Ja posten er sandelig seg selv lik du.....noen og enhver har vel fått erfare det.

Berit sa...

Skam få den som gir seg, det giver ingen pakke. Man lærer da. Krysser fingre for de maltrakterte. Og lykke til med loppemarkedet!

Gry sa...

Det er vel som alt annet i samfunnet etter hvert. Alt skal effektiviseres bort. Snart må du selv hente pakken hos avsender.....