onsdag 23. februar 2011

Knekkebrød!

Jeg har klart å lage knekkebrød! Nå har jeg ikke akkurat dyrket ingrediensene selv, skal ikke påstå at de er fra hagen. Men jeg må da legge det ut likevel, når jeg faktisk har fått det til! :)

Veldig enkelt. Kjøp en fix ferdig pose med knekkebrødblanding fra Toro, he he. Jeg syntes den så litt kjip ut, så jeg ville ha i ekstra frø. Enkelt - ta blandingen, og ha i så mye vann som det står. Rør - så ser man hvordan konsistensen skal være. Pøs på med masse gode frø, ha i ekstra vann til man får ca. samme konsistens.

Klæsj utover på bakepapir eller smurt panne, og steik som det står på pakken. Voila!!! Det er helt sjennialt. Sånne knekkebrød er nesten for godteri å regne, bare at man kan spise det midt i uka også for det er så sunt. Herremin, kan det bli bedre. Neppe. Jeg er storbegeistret! (Det eneste er at jeg må kjøpe meg knekkebrødboks nå, for det ble litt teit med en boks som det er julenisse på.)

6 kommentarer:

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Så festlig da - jeg har også akkurat laget blogginnlegg med knekkebrødoppskrift :)

RandiA sa...

Det ble jo et lekkert kunstverk...

ToneM sa...

Ser og høres fristende ut. Tror jeg må gå over til knekkebrød jeg også. :-)

Vivi sa...

Ferdig knekkebrødblanding er jo supert for oss som ikke er så flinke til å bake. Hjemmelaga knekkebrød er jo i grunnen di beste.

hageglad sa...

Lager også knekkebrød og de er kjempegode og blir spist opp på rekordtid.Hege

Miamaria sa...

Ja, det er nok straks på tide med ny runde!!!