fredag 20. mai 2011

Jeg er så flink!

Blærete overskrift, javel - men akkurat nå synes jeg at jeg er det! For jeg har nemlig hevet meg rundt til tross for regn (!), og plantet oppi blomsterkassene rundt plattingen! Blomkarse og sukkererter. :) Dette blir fine greier. :D

I går var jeg og sekretæren i hagelaget på besøk hos et av våre medlemmer og hentet planter. I dag har vi stått og pottet opp det meste til planteloppemarked. (Vi fikk lov til å hente dem altså - ellers ville de gått på komposten! Ikke alle har helse til å stå og holde på med sånt sjøl.) Håper vi får inn noen slanter på planteloppisen i år også. :)

Jo, så har jeg pottet de siste tomatene om til større potter, det har jeg også gjort. Plassen jeg har hatt på utlån i drivhuset er nå tømt, så nå kan jeg flytte de siste ut dit, også. Det er litt enklere å vanne i drivhuset hvor jeg har slange, enn å gå att og fram med vann inne.

Jo, så må jeg minne om hagehelga. Det blir så bra! Vi er overraskende fantastisk i rute med det meste. Her hos meg blir det midnattsvandring (22.30-00.00) på fredag 17. juni. Søringene har bestilt det, og Sortland hagelag gir jo folk det de vil ha. :D Nå har jeg etterhvert også bestemt at det blir plantesalg også, her. Hvis det blir noe igjen etter planteloppisen så tar vi det hit - og så har vi ytterligere to uker å samle inn planter på for salg. Vi har forøvrig allerede fått rundt ti hager på hver av vandringsrundene, det synes jeg er kjempebra!

Så, hvis noen fikk lyst til å ta turen, så er det bare værsågo' og hjertelig velkommen! ;)

4 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Skulle gjerne tatt turen jeg men det blir litt langt, jeg bor på østlandet og vi har hatt en snev av sommer men nå er det blåst og uggent.
Jeg digger planter fra litt norligere strøk de tåler det meste (lik meneskene som bor i der)
Ha en fin helg klem Marit.

Miamaria sa...

Det kommer da flere østlendinger hit på hagehelg! Vi kan godt ta imot en til. ;)

New Dawn sa...

Det hadde sikkert vært toppers å tatt seg en tur på besøk til dere.
Skulle jeg havne på de kanter en gang så må du regne med at jeg dukker opp i jordbæråkeren din :-)
God helg til deg!

Villrose sa...

Flink! Benytter innlegget ditt til å gi meg selv et spark bak. Sitter inne og ruger enda klokka er langt på formiddagen... (vært en tur med bikkja, da, men).