fredag 26. september 2008

Er dette en begravelse?

Tittelen er et spørsmål til bildet. Dette skal da være Delphinium "Funeral parlours", men ser den egentlig sånn ut på bildet? Jeg synes ikke det. Nå har kulingen de siste dagene fjernet de fleste blomsterknopper på stilkene, så dette er vel eneste blomsten som kommer ut i år. (Egentlig ikke så verst i en dårlig sommer at den rakk å blomstre, den er jo sådd i år.) Håper den overlever til neste år, sånn at jeg kan få sett den når den blomstrer på den tiden den skal. Håper den blir mørkere, i så fall. (Selv om den ikke er direkte stygg, denne heller.)

Som dere kan se i bildebloggen så har jeg fått det ene objektivet til fotoapparatet, og jeg øver meg. Det er litt artig, ennå er det jo ting å ta bilde av ute i hagen. Det er bare så svinekaldt der ute... Jo, det går an å kle på seg klær, men det gjør man jo ikke når man er ivrig og vil ut i full fart. ...

Gubben har visst sett for seg at vi skulle sette opp drivhuset i høst, i hvert fall gjøre klart graving/støyping/fundamentering. Så her må vi samordne planer, vi var ikke helt på samme spor der. Men han betaler tross alt et halvt drivhus for å slippe svære tomatplanter i stuevinduet til neste år, så jeg bør vel bare innrette meg. ;)

I dag skal jeg se nærmere på hva det er jeg har kjøpt av løker, egentlig. Det blir gøy. Og så har jeg et halvt Hagetidend å lese, og jammen kom Hagen for alle også i dag. Slett ikke verst. Jeg har full action her for tiden, rett og slett.

2 kommentarer:

Sine sa...

Så heldig du er som får drivhus, har et halvt hagetidend igjen og får Hagen for alle i postkassa...

Men husk at det kan være farlig nå på høsten å gå ut uten nok klær!!! (*pekefingersmiley*)

Miamaria sa...

Det skal jeg huske. Det burde ikke være vanskelig etter at jeg gikk sjuk halve fjorhøsten. Meeen i praksis...

Heldig, ja? Gjett om!!! Drivhus kan tydeligvis ordne seg for de fleste. ;) Jeg ante ikke at jeg hadde det innen "rekkevidde".