søndag 28. september 2008

Nå er løkplantinga begynt!


Været er fortsatt lit heslig, men vinden har løya i dag. Her. Andre steder i Vesterålen blåser det forsatt friskt, men her hos oss er det ok faktisk. Litt regn, men ikke mer enn at jeg kunne plante løker. (Det var opphold da jeg begynte å kle på meg, men det varte ikke til jeg var ferdig og kom ut...)

Nå har jeg plantet 200 krokus, bare 600 igjen. De er plantet mot sør, under alperipshekken. Så har jeg plantet fire liljer, to cappuccino og to Olina. Og så har jeg satt ned femten Narcisser, jeg tror det var fem Lemon beauty og så var det ti Pink Charm. Krokusene var Ruby Giant alle sammen.

Og så har jeg pottet litt småplanter til neste års loppemarked, etterhvert som jeg har røska bort for å få plass til løk. Noen planter er jeg ikke interessert i skal bli større enn de er, nemlig.

Gubben har planta om de tre spraglene fra Mario og så har han bært ned hagemøblene. Her gjør vi klart for vinter. :(

4 kommentarer:

elle-melle sa...

800 krokus å plante - det er mye det. Jeg har 150 i år, fått 50 i jorda. Men så blir det fint til våren da.Kan tenke meg at det virkelig kommer til å lyse i vårsola hos dere.

Miamaria sa...

Ja, man skulle tro det var mye, men etter å ha plantet 200 i går på ganske lite område så begynner jeg faktisk på å lure om det egentlig er litt lite... Ligger an til ny import til neste år, og flere krokus... he he he

Berit sa...

Ruby Giant sprer seg flott, du kan gjerne legge dem litt glissent. Godt å vite etter at de er lagt, hva?

Miamaria sa...

He he he, jo takk for det... Jeg bør kanskje tenke på det med de andre sortene også. :)